8 kehittymishaluista web-kehittäjää

Yritys
Paikkakunta
Pääkaupunkiseutu
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
4.6.2012

Etsitkö monipuolista työtä web-ohjelmoinnin parissa? Haluatko ammentaa oppia uusimmista teknologioista ja työllistyä yritykseen, joka on sitoutunut ammattitaitosi kehittämiseen?

Etsimme kehittymishaluisia web-ohjelmoinnin osaajia, jotka sijoittuvat taustojensa ja kiinnostuksensa mukaan monipuolisiin työrooleihin.
Osaajia rekrytoivat mm. seuraavat yritykset:

• Conmio
• Contribyte
• Lekane
• Soprano Brain Alliance
• Smilehouse

Henkilökohtaisesti räätälöity täsmäkoulutus

• Uusi IT-duuni on rekrytointiohjelma, jossa pääset heti kiinni käytännön työtehtäviin.
• Töidesi ohessa saat sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyn teknologiakoulutuksen, josta vastaavat Tieturi ja Sovelto.
• Koulutusten tavoitteena on varmistaa vankka ja ajantasainen osaamisesi web-ympäristössä, joka on mullistunut esimerkiksi mobiililaitteiden ja tablettien yleistymisen myötä.
• Koulutuksissa voidaan käsitellä esimerkiksi seuraavia aihealueita: ASP.NET-ohjelmointi, Web Services -ohjelmointi Javalla, HTML5 ja CSS3 sovelluskehittäjille, Flash tai web-sivusto mobiililaitteille
Osaajia haetaan mm. seuraaviin rooleihin: UI designer, ASP.NET-kehittäjä, Web developer, PHP-asiantuntija, Adobe Flex -asiantuntija, graafinen ohjelmistokehittäjä, C#-kehittäjä, verkkomedian asiantuntija, kokeneempi käyttöliittymäammattilainen.

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla vankkaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, sillä esimerkiksi alan koulutus tai vahva harrastuneisuus luovat sopivan pohjan tehtäviisi. Uusi IT-duuni soveltuu myös kokeneemmalle ammattilaiselle, joka haluaa laajentaa osaamistaan ja löytää uuden polun uralleen.

Jo yli tuhat rekrytoitua asiantuntijaa

Uusi IT-duuni -ohjelman tarkoituksena on löytää juuri sinulle sopiva työnantaja sekä lisätä ratkaiseva pala ammatilliseen osaamiseesi. Kun tuleva työnantajasi on löytynyt, yritys solmii kanssasi 3-8 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen, jonka tavoitteena on vakituinen työsopimus. Sinulle räätälöity teknologiakoulutus sijoittuu koulutusohjelman ajalle, ja sen tavoitteena on varmistaa työllistymisesi sekä uuden osaamisen kehittyminen.

Rekrytointikriteerit vaihtelevat yrityksittäin ja erilaisten työtehtävien mukaan. Eri yritykset ovat palkanneet vastaavien rekrytointiohjelmiemme avulla jo yli tuhat ammattilaista.

Kenelle Uusi IT-duuni on tarkoitettu?

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, vaan tärkeintä on halusi oppia ja kehittyä.

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta web-ohjelmoinnista sekä vahva halu nostaa osaamisesi uudelle tasolle. Yritykset arvostavat aikaisempaa osaamista esim. seuraavista aiheista: HTML, CSS, Java, PHP ja ASP.NET. Osa yrityksistä etsii myös innokkaita vastavalmistuneita web-osaajia, jotka haluavat päästä kiinni käytännön työtehtäviin.

Hakuaika päättyy 04.06.2012.

Lue lisää osoitteesta www.itduuni.fi!

Lisätietoja rekrytointiohjelmasta, rekrytoivista yrityksistä ja rekrytointiprosessista antaa Saranen Consultingin Emmi Marjetta, puh. 040 583 9398 tai emmi.marjetta@saranen.fi.

Uusi IT-duuni -ohjelmaan voivat hakea irtisanomisuhan alaiset, määräaikaisissa tai koulutustaan vastaamattomissa työsuhteissa olevat sekä työttömät työnhakijat. Ohjelma järjestetään työvoimapoliittisena koulutuksena ja siihen sisältyy viikon lomajakso ohjelman keston ollessa 6-8kk.

Uusi IT-duuni toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työhallinnon kanssa (koulutusnumero 637624). Rekrytointiohjelman valintaprosessiin kuuluvista soveltuvuusarvioinneista vastaa Saranen Consulting Oy.

Lisätietoa

Jätä kommentti