20 uutta online-mainonnan osaajaa

Yritys
Saranen Consulting
Paikkakunta
Pääkaupunkiseutu
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Verkkoviestintä, Web-design
Viim. hakupvm
30.1.2014

Google kasvattaa 20 online-mainonnan osaajaa

Tulevaisuuden AdWords-ammattilaisten rekrytoiva koulutusohjelma

Oletko kiinnostunut monipuolisesta työstä online-markkinoinnin parissa? Haluatko kasvaa erikoisosaajaksi, jonka ammattitaidolle riittää kysyntää nyt ja jatkossa?

Verkko on kasvanut mainostajille tärkeäksi kanavaksi, minkä seurauksena online-mainonnan kohdennettujen ja tehokkaiden työkalujen taitajille on olemassa kova kysyntä. Alan osaajia ei kuitenkaan ole työmarkkinoilla riittävästi, sillä ammattilaisia ei valmistu mistään oppilaitoksesta, eikä töihin ole helppo päästä käsiksi ilman käytännön kokemusta.

AdWords Academy in collaboration with Google on ratkaisu osaajapulaan. Google sekä joukko sen sertifioimia kumppaneita kasvattavat rekrytoivan koulutusohjelman kautta alalle 20 uutta online-mainonnan ammattilaista.

Tehokas konsepti – vuorossa jo neljäs toteutus

AdWords Academy in collaboration with Google on neljättä kertaa järjestettävä rekrytoiva koulutusohjelma, jonka avulla jo yli 60 uutta osaajaa on päässyt kiinni digimarkkinoinnin tehtäviin. Ohjelman avulla voit hankkia uutta osaamista sekä työpaikan kysyttynä online-mainonnan ammattilaisena.

Uusia osaajia rekrytoivat digimedia-alan edelläkävijäyritykset sekä joukko Suomen tunnetuimpia kuluttajatuoteyrityksiä. Yritykset palkkaavat ja kouluttavat henkilöitä monipuolisiin digitaalisen median ja hakukonemarkkinoinnin työtehtäviin. Tuleva työsi voi liittyä myös web-sivustojen kehitykseen, hakukoneoptimointiin tai web-analytiikkaan. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä tärkeintä on vahva motivaatiosi.

Uusia osaajia ohjelman kautta rekrytoivat mm.

• Ainoa Resolution
• Alma Media
• Band Company
• City Plus Oy
• Drupaletti
• e21 Solutions
• Genero
• iProspect
• Klok
• Nitro
• Partiovaruste
• Searchbox
• Tulos
• Veikkaus
• Virta

Kattava koulutus ja sertifiointiin tähtäävät testit

Ohjelman ajalle kanssasi solmitaan ensin koulutussopimus, jonka tavoitteena on vakituinen työsuhde. Kuuden kuukauden ohjelman aikana saat mahdollisuuden suorittaa Google AdWords Professional -sertifiointiin tähtäävät testit.

Ohjelman ajan työskentelet kokopäiväisesti rekrytoivassa yrityksessä. Töidesi ohella saat 18 päivän laadukkaan koulutuksen, josta vastaavat Google ja Googlen kumppaniyritykset.

Haluatko mukaan? Jätä hakemus heti!

Hae ohjelmaan 30.1.2014 mennessä tästä linkistä! https://saranen.rekrytointi.com/cv/index.php?jobID=922
Mukaan kannattaa hakea heti, sillä käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä. Voit aloittaa ohjelmassa heti sinulle sopivan yhteistyöyrityksen löydyttyä!

AdWords Academy on työhallinnon rahoittama F.E.C. (Further Educated with Companies) -ohjelma. Ohjelmaan haku edellyttää myös hakemuksen täyttämistä työhallinnon sivuilla tai lähimmässä TE-toimistossasi. Sähköisen hakemuksen löydät osoitteesta www.mol.fi/koulutukset koulutusnumerolla 650779.

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä, irtisanomisuhan alla, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet työttömänä työnhakijana.

Lisätietoja AdWords Academy in collaboration with Google -ohjelmasta, rekrytoivista yrityksistä sekä aiempien osallistujien kokemuksista löydät osoitteesta www.aawg.fi.

Voit myös olla yhteydessä ohjelman yhteyshenkilöihin:
Jenny von Knorring, jenny.vonknorring[at]barona.fi, puh. 050 366 9801
Pontus Sjöström, pontus.sjöström[at]barona.fi, puh. 040 759 4368

Ohjelman hakijavalinnoista vastaa Saranen Consulting. Saranen Consulting kuuluu Barona Groupiin. Barona Group on Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys.

Lisätietoa

Jätä kommentti