Konseptisuunnitelma-mallidokumentteja

Tälle sivulle on koottuna verkossa julkaistuja verkkopalveluiden konseptisuunnitelmadokumentteja, jotka voivat tarjota inspiraatiota ja malleja oman konseptisuunnitelman toteutukseen. Sivua ylläpitää Perttu Tolvanen (perttu.tolvanen@northpatrol.com).

(huom. Tämän sivun ylläpitäminen on lopetettu, koska saatavilla olevien avoimien dokumenttien linkit kuolivat vuosien varrella eikä dokumenttien uudelleenjulkaisu ole kovin kohteliasta ilman omistajien lupaa. Jos olet kiinnostunut mallidokumenteista, ota yhteyttä Perttuun.)

PS. Kannattaa myös tutustua Vierityspalkissa julkaistuihin konseptisuunnittelua käsitteleviin artikkeleihin.

PSS. North Patrolin ylläpitämässä Web-ostajan opas -blogissa käsitellään myös konseptisuunnittelua, ja linkitetään mallidokumentteihin.

Kommentit

 1. Mika Kylänen says:

  Moi,
  olisin kiinnostunut Suomi.fi -konseptisuunnitelma, ehdotus (2012, pdf) -julkaisusta. En onnistunut löytämään sitä suomi.fi-sivuilta.

  Tämä tulisi yhtenä konseptikuvaus-/suunnitelmaesimerkkinä opetuskäyttöön palvelukehitysprojektien raportoinnissa AMK-opetuksessa.

  Kiitos etukäteen.

 2. Perttu Tolvanen says:

  Hei Mika, valitettavasti minulla ei ole tuota dokumenttia tallessa omissa arkistoissakaan. Jos haluat opetuskäyttöön muita mallidokumentteja, niin niitä kyllä löytyy runsaasti. Laita minulle vaikka mailia perttu (at) perttutolvanen.com niin voin lähettää sitten näitä sinulle.

Jätä kommentti