Toivoa.fi

Tekijä: Miltton Digital
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Kampanjasivusto

Suomen Lähetysseura on hyväntekeväisyysjärjestö, joka tekee laajaa avustustyötä kehittyvissä valtioissa paremman maailman hyväksi. Toivoa-kampanja on vuosittainen hyväntekeväisyyskampanja, joka kerää kuukausilahjoittajia Suomen Lähetysseuralle. Suunnittelimme keväällä 2018 Toivoa-kampanjan sekä samalla uudistimme Toivoa.fi-sivuston WordPress-alustalla.

Halusimme haastaa välinpitämättömyyden ja kertoa yksinkertaisen viestin siitä, että oikeissa käsissä monelle suomalaiselle pieni raha voi muuttaa lapsen tai nuoren koko elämän. Selvitimme, mitä netissä hyväntekeväisyydestä puhutaan. Vahvat mainonnan väittämät ovat lähtöisin löytyneistä nettikeskusteluista. Olimme sitä mieltä, että nämä kommentit pitää nostaa esiin katukuvassa ja kahvikeskusteluissa, yhtään niitä kaunistelematta.

Ja niin teimme. Puimme viestit visuaalisesti yksinkertaisiin ulkomainoksiin, lehtimainoksiin ja bannereihin. Viestejä jaettiin myös sosiaalisessa mediassa yksinkertaisten videoiden ja kuvien kautta. Lahjoittamisesta tehtiin helpompaa uudistamalla Toivoa.fi-sivusto palvelemaan entistä paremmin potentiaalisen lahjoittajan tarpeita ja vastaamaan herääviin kysymyksiin.

Kampanja ja Suomen Lähetysseura nousi ihmisten tietoisuuteen ja keskusteluihin. Uudistetun Toivoa.fi-sivuston kautta tulleiden lahjoittajien määrä kasvoi kampanjan aikana moninkertaiseksi aiempiin vuosiin verrattuna.

[Huom. Referenssi on julkaistu alunperin Buena Creativen nimissä. Buena Creativesta tuli Miltton Digital loppuvuodesta 2020.]

Jätä kommentti