Rovio.com

Tekijä: Wunder
Tärkein teknologia: Drupal
Projektin budjetti: yli 60 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Moderni, saumaton käyttökokemus mobiilissa

Rovio on innovatiivinen teknologiayritys, joka esitteli maailmalle suomalaista peliosaamista muun muassa Angry Birds -hahmojen muodossa. Rovio työllistää laajalti design-alan huippuja, parhaita teknisiä osaajia sekä inspiroituneita ammattilaisia.

Tavoitteet uudistuksen takana

Rovio halusi avoimen lähdekoodin teknologialla toteutetun modernin, mobiililähtöisen ja monipuolisen verkkopalvelun, jonka joustava käyttöliittymä mahdollistaisi huippulaatuisen designin ja toimisi saumattomasti kaikilla päätelaitteilla.

Rovio halusi uudesta verkkopalvelustaan käyttäjälähtöisen ja hakukoneystävällisen. Tavoitteena oli paitsi lisätä Rovion tunnettuutta viihdebrändinä, myös osallistaa käyttäjiä ja kasvattaa pelien latausmääriä.

Wunderkraut lähti projektiin teknisenä toimittajana ja konsulttina, sillä konsepti ja design sivustolle oli olemassa. Toimimme kiinteästi yhtenä tiiminä asiakkaan kanssa ja ohjasimme projektia vahvasti ketterällä otteella.

Kevyemmin mobiilissa

Rovio.com latautuu nopeammin kuin koskaan. Kevyt käyttöliittymä yhdistettynä uuteen responsiiviseen designiin parantaa huomattavasti palvelun käyttöä mobiilissa. Noin 80% Rovion sivujen liikenteestä tulee mobiilista, joten saumaton käyttökokemus mobiilikäyttäjille on tärkeää.

Miellyttävät käyttäjäpolut

Halusimme varmistaa, että käyttäjä pystyy liikkumaan mahdollisimman saumattomasti rovio.com -sivuston ja sovelluskauppojen välillä ja että sisällön lataaminen käyttäjän päätelaitteelle olisi mahdollisimman helppoa. Uusi tekninen ratkaisu tunnistaa käyttäjän mobiililaitteen ja ohjaa käyttäjän latauslinkistä suoraan oikeaan sovelluskauppaan.

Joustavuutta ja monipuolisuutta

Rovion sisällöntuottajilla on uuden verkkopalvelun myötä enemmän vapautta kehittää sivustoaan ja luoda innovatiivisia ratkaisuja tehokkaammin. Päivitimme Rovion sisällönhallintajärjestelmän hyvin kankeasta ja rajallisesta vanhasta järjestelmästä uuteen, joustavaan ja lähes rajattomaan Drupaliin. Verkkopalvelun hallinta ja sisällöntuotanto on tehokasta ja helpommin laajennettavissa useampien kieliversioiden tarpeisiin.

Jätä kommentti