PulseON -verkkokauppa

Tekijä: Lamia Oy
Tärkein teknologia: Magento
Palvelun tyyppi: Verkkokauppa

PulseOn projektia aloitettaessa tärkeimmäksi tavoitteeksi nousi tarve kansainvälisen tuotteen edellyttämälle sivustolle laatuvaikutelman kannalta, ja toisaalta kanava tuotteiden esittelyä varten. Vasta jatkokehityksenä oli tarjoitus julkaista uusi verkkokauppa. Näimme kuitenkin mahdollisuuden yhdistää nämä kaksi ja rakensimme näyttävän verkkokaupan, joka yksin kykenee luomaan koko yrityksen web-näkyvyyden tarjoten sekä sisältöä että ostomahdollisuuden.

PulseOn-verkkokauppa rakentuu vain neljän tuotteen ympärille. Jokainen tuotesivu on kattava esite yksittäisestä tuotteesta. Tuotteen esittely korkearesoluutioisin kuvin ja tarkasti kerrottuna vaikuttaa positiivisesti asiakkaan ostopäätökseen. Lisää hakukoneoptimoinnin kannalta arvokasta sisältöä saatiin verkkokaupan sisäiseen blogiin, joka pitää sisällään sekä yrityksen sisäisesti kirjoitetut artikkelit, että ulkoiset julkaisut.

Huomattavaa PulseOnin verkkokaupassa on sen toiminta kolmeen eri maantieteelliseen sijaintiin. Käyttäjä tunnistetaan ja ohjataan automaattisesti joko us-, uk- tai eurosivustolle sijainnista riippuen. Näin saadaan valuutat ja lokalisoinnit automaattisesti oikein. Järjestelmä on integroitu myös Shipwire-järjestelmään, jonka kautta hoidetaan toimitukset maailmanlaajuisesti.

Jätä kommentti