PlusTerveys

Tekijä: Wunder
Tärkein teknologia: Drupal
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

PlusTerveys on Suomen suurimpiin kuuluva yksityisiä terveyspalveluja tuottava yritys. PlusTerveys tarjoaa monipuolisia suun terveyden palveluja sekä lääkäri- ja fysioterapiapalveluita paikallisten toimijoiden kautta.

PlusTerveydelle toteutettiin verkkopalvelu valtakunnalliselle toimijaverkostolle. Uusi verkkopalvelu mahdollistaa räätälöitävän työkalun viestintään ja ajanvaraukseen 150 toimipisteelle.

Toteutus ja lopputulokset

Projektin päämääränä oli luoda kattava ja paikallisesti muokattava asiointikanava, joka tukee PlusTerveyden arvoja ammattimaisesta, yksilöllisestä palvelusta. Paikallisuus ja yksilöllisyys korostuu myös siinä, että paikalliset toimipaikat pystyvät muokkaamaan sivustoaan itsensä näköisiksi.

Yksityiskohtaisella hakutoiminnallisuudella ja käyttäjän paikkatietoa hyödyntämällä on mahdollista paikallistaa lääkäriasemia lukuisten eri kriteerien avulla. Lisäksi ajanvarauksen tekeminen on tehty nopeaksi ja vaivattomaksi. Uuden järjestelmän mahdollistaman hajautetun sisällöntuotannon myötä paikalliset klinikat ja hoitolaitokset voivat ottaa täyden omistajuuden sisällöstään.

PlusTerveyden uusi sivusto on päätelaiteriippumaton ja toteutettu mobiilikäyttökokemusta korostaen. Käyttäjän paikkatietoa hyödyntävä sähköinen ajanvaraus on nopeuttanut ja selkeyttänyt asiakaspalvelua ja parantanut asiakaskokemusta. Kovan kilpailun vuoksi hakukonenäkyvyyteen on panostettu keskittämällä kaikki klinikat saman sateenvarjon alle. Samalla haluttiin tarjota konsernin kaikille vastaanotoille ja asiantuntijoille mahdollisuus kertoa vähintään sähköisen käyntikortin verran lisätietoa potentiaalisille asiakkaille.

Projektin visuaalisista suuntaviivoista ja sisällönsuunnittelusta vastasi Mainostoimisto Ida Fram.

Jätä kommentti