Nuorten lääkärien yhdistys

Tekijä: KWD Digital
Tärkein teknologia: Drupal
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Julkisen organisaation tai yhdistyksen sivusto

Nuorten lääkärien yhdistys NLY ajaa lääkärien asioita laaja-alaisesti. Yhdistys on suunnattu kaikille, joiden urakehitys on kesken, olipa kyse kandidaatista tai valmistuneesta ylilääkäristä. Yhdistys järjestää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia koulutuksia ja toimittaa kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvää jäsenlehteä.

NLY:lle tehtiin kevyet ja ilmavat verkkosivut, joissa panostettiin sisällöntuotannon käytettävyyteen sekä jäsenlehden ja verkkosivujen tuomiseen lähemmäksi toisiaan. Artikkelit on mahdollista toimittaa kerran, ja viedä sekä Internet-sivuille että itse lehteen. Eri käyttäjätasot mahdollistavat artikkelien lähettämisen toimitukseen ja kirjoitusten eteenpäin viemisen julkaisijoiden toimesta.

Hallintapaneelin sisäänkirjautumisjärjestelmä on integroitu FIMnetin SSO-järjestelmään, mikä mahdollistaa suojatun jäsenalueen ilman erillisten jäsentunnusten hallinnointia. Sivustolla on nähtävissä julkiset tapahtumat ja artikkelit, ja sivustolla on myös mahdollista liittyä NLY:n jäseneksi.

Jätä kommentti