Nolla Antimicrobial verkkokauppa

Tekijä: Sivututka Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Verkkokauppa

Nolla Antimicrobial valmistaa käsidesi- ja muita antimikrobituotteita perustuen patentoituun suomalaiskeksintöön. Tuotteet viedään käsistä ja yritys olikin listattuna Suomen kuumimmaksi startupiksi toukokuussa 2020.

Verkkosivujen uudistamisella lähdettiin ensisijaisesti hakemaan nostetta yrityksen hitusen vanhentuneeseen ja tunteita herättämättömään verkkonäkyvyyteen. Lisäksi tuotteita tulisi saada myytyä verkkokaupan kautta aluksi Suomessa, mutta jatkossa myös tuleville kansainvälisille asiakkaille.

Yksi verkkokauppasivuston tavoitteista on vähemmän yllättävästi myydä tuotteita. Sivusto suunniteltiinkin ohjaamaan kävijää tutustumaan tuotteisiin. Yksinkertainen ostopolku taluttaa ostajan maaliin tekemään tilauksen.

WooCommerce verkkokauppaan rakennettiin myös integraatio toimituksista vastaavan yrityksen järjestelmään. Verkkokauppa juttelee sujuvasti ulkopuolisen toimitusjärjestelmän kanssa mahdollistaen stressittömät tuotteiden toimitukset. Tilaus- ja toimitustietojen lähettämisen lisäksi integraatio pitää verkkokaupan varastosaldot synkronoituna toimituskumppanin tuotesaldojen kanssa.

Uuden verkkokaupan ja mediahuomion siivittämänä tuotteita on jo ensimmäisenä kuukautena myyty pelkästään verkon kautta sadoittain.

“Sivututkan palvelu on ammattimaista, joustavaa, proaktiivista ja ystävällistä, oululaisen mutkatonta. Kiireaikataulut ja tilanteiden muuttumiset korona-ajassa hoituivat tuosta vaan. Olemme tosi tyytyväisiä lopputulokseen.”

– Jonna Jalkanen, Nolla Antimicrobial

Jätä kommentti