Mixtec

Tekijä: Contrast
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Verkkokauppa

Mixtec Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan juomakaupan tuotteiden maahantuoja ja erikoistukku.

Projektin tavoitteena oli luoda houkutteleva, tyylikäs ja käytettävyydeltään erinomainen B2B-verkkokauppa ERP-integraatioineen. Kauppa on suunniteltu asiakaslähtöisesti varmistaen, että säännöllisten tilausten tekeminen on mahdollisimman helppoa. Myös tuotesuosituksiin kiinnitettiin paljon huomiota, jotta asiakkaille voidaan tarjota relevantteja rinnakkais- ja komplementtituotteita.

Mixtecin verkkokauppa integroitiin toiminnanohjausjärjestelmään, josta tuotteiden varastosaldot, myyntiyksiköt ja hintatiedot haetaan automaattisesti. Myös asiakas- ja tilaustiedot siirtyvät automaattisesti kahden järjestelmän välillä siten, että tilausten käsittely voidaan käytännössä suorittaa täysin toiminnanohjausjärjestelmässä. Lisäominaisuutena jokaiselle asiakkaalle luotiin mahdollisuus seurata tilauksen tilaa reaaliaikaisesti heidän omalta sivultaan.

“Contrastin kanssa oli helppoa ja joustavaa työskennellä aina projektin alusta loppuun saakka. Erityissuuri kiitos teknisestä tuesta, joka vastaa kaikkiin kysymyksiin nopeasti ja kielellä, jota tavallinenkin ihminen ymmärtää. Olen todella tyytyväinen uusiin verkkosivuihimme ja verkkokauppaan ja jo kuukauden jälkeen olemme nähneet positiivista kasvua.” – Iira Jäntti, Marketing Coordinator, Mixtec Oy

Jätä kommentti