Mirum Agency

Tekijä: Mirum Agency
Tärkein teknologia: Drupal
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Tammikuussa 2015 11 mainostoimistoa 17 eri maasta yhdisti voimansa yhtenäiseksi ja globaaliksi verkostoksi, Mirumiksi. Yhdistymisen myötä Mirum tarvitsi uuden sivuston, joka palvelisi verkoston ja sen kaikkien toimistojen tarpeita. Yhteisen globaalin sisällön lisäksi sivustolle tarvittiin mahdollisuus lisätä toimistokohtaista sisältöä.

Lähdimme rakentamaan Mirumille Drupal -alustalle uutta sivustoa Mirumagency.com. Ratkaisussa otettiin huomioon niin globaalin ketjun, kuin yksittäisten toimistojen maakohtaiset lokaalit tarpeet. Sivuilla on staattista ja dynaamista sisältöä, joka vaihtelee valitun toimiston perusteella. Käyttäjille valitaan ensimmäisellä sivunlatauksella lähin toimisto IP-osoitteen avulla, jotta heille voidaan tarjota merkityksellistä lokaalia sisältöä. Esimerkiksi sivuston case-esittelyt, blogiartikkelit ja työpaikkailmoitukset priorisoidaan tämän perusteella.

Sivujen sisällönhallinnassa on käytössä workflow systeemi, jossa lokaalien sisällöntuottajien artikkelit ja case-esittelyt käyvät tarkistusprosessin läpi ennen julkaisua. Globaaleille pääkäyttäjille lähetetään kerran vuorokaudessa sähköposti-ilmoitus uudesta läpikäytävästä sisällöstä. Kaikki Drupalin käyttämät tiedostot (CSS, JS ja kuvat) jaetaan globaalisti CDN:n kautta.

Jätä kommentti