Ilmarinen Future Score

Tekijä: Avidly
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Web-sovellus tai asiointipalvelu

Future Score -testi on osa Ilmarisen, Sitran ja HENRY ryn Tulevaisuuden työpaikka -projektia. Avidly on ollut mukana kehittämässä testiä Ilmarisen ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Valmiustestien tausta-aineistona on käytetty Koulutusrahaston toimitusjohtajan, tohtori Kati Korhonen-Yrjänheikin työelämän valmiusmallia. Valmiustestin tarkoituksena on antaa sekä työntekijöille, yrittäjille että organisaatioille mahdollisuus testata omaa valmiuttaan kohdata tulevaisuuden työelämän haasteet.

Testi koostuu viisiosaisesta tulevaisuusskenaariosta, joka ottaa kantaa haasteisiin niin teknologian muutosten, yhteiskunnallisten rakenteiden kuin työn, työyhteisöjen ja itse työn tekemisen haasteiden osalta.

Monipuolisen testin avulla saat sekä numeerisen että kirjallisen tuloksen osaamisesi ja uudistumiskykysi tasosta sekä vinkkejä ja ideoita, mihin kehityskohteisiin kannattaisi kiinnittää huomioita.

Avidly suunnitteli ja toteutti WordPress-pohjaisen räätälöidyn palvelun. Testit on teknisesti toteutettu WordPressin Gravity Forms lomakelisäosalla, jonka tallentaman datan pohjalta testien tulokset visualisoidaan käyttäjille. Yrityksille suunnatun testin datasta esitetään myös toimialavertailua muihin saman alan yrityksiin. Palvelua on kehitetty useaan otteeseen ja uusin versio julkaistiin kesällä 2019.

Jätä kommentti