Ikaalisten Matkatoimisto

Tekijä: Vincit
Tärkein teknologia: Asiakaskohtainen ohjelmointityö
Palvelun tyyppi: Verkkokauppa

Ikaalisten Matkatoimisto on vuodesta 1991 toiminut täyden palvelun matkatoimisto, jonka matkatarjonta kattaa yli 20 Euroopan maata. Tämä palkittu suomalainen perheyritys valmistaa, myy ja toteuttaa kaikki matkansa alusta loppuun itse. Ikaalisten Matkatoimiston tavoitteena on tarjota onnistuneita, hinta-laatusuhteeltaan loistavia lomaelämyksiä kohteessa kuin kohteessa.

Ikaalisten Matkatoimiston uusien verkkosivujen uudistuksen kulmakivet ovat olleet asiakaslähtöisyys ja sivuston ilmeen raikastaminen brändin mukaisella tavalla. Sivustouudistuksen ensimmäisessä vaiheessa on keskitytty tuomaan asiakkaille oleellinen tieto matkakohteista ja eri matkatyypeistä mahdollisimman selkeästi esille, jotta kävijät löytäisivät kaiken tarvitsemansa tiedon vaivattomasti.

Uudistuksen seuraavassa vaiheessa keskitytään sivuston responsiivisuuteen ja jatketaan mobiilikäyttäjille optimoidun sivuston kehitystä. Tavoitteena on, että kävijöille kyetään tarjoamaan entistä parempaa käytettävyyttä laitteesta riippumatta.

Palvelun tärkeimmät teknologiat ovat tärkeysjärjestykssä Foundation, AngularJS ja WordPress.

Jätä kommentti