Folksam

Tekijä: Karhu Helsinki
Tärkein teknologia: Drupal
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Folksam Vahinkovakuutus tarjoaa laadukasta vakuutuspalvelua yksityisasiakkaille ja yrityksille. Karhu Helsinki on Folksamin strateginen digitoimistokumppani. Olemme tehneet yhdessä töitä yli kymmenen vuotta.

Verkkosivusto on Folksamin bisneskriittinen myynti- ja markkinointityökalu. Folksam.fi uudistettiin läheisessä yhteistyössä Folksamin markkinointiviestintätiimin ja IT-tiimin sekä ruotsalaisen designtoimisto Dobermanin kanssa. Projektissa uudistettiin sivuston rakenne, visuaalisuus ja käyttökokemus kokonaisuudessaan, suurelta osin sisältöön koskematta. Projekti oli hyvä osoitus siitä, miten Drupal-sivustolle voidaan tehdä laaja ja perustavanlaatuinen uudistus ilman suurta sisältöprojektia ja maltillisin kustannuksin.

Uuden Folksam.fi-sivuston visuaalisuus ja käyttöliittymä perustuvat kansainvälisiin linjauksiin, joita muokattiin ja täydennettiin Suomen Folksamin liiketoimintaa tukeviksi. Karhu Helsinki teki projektissa täydentävää suunnittelutyötä ja vastasi kaikesta teknisestä työstä. Sisällöntuottajien koulutus ja jatkuva tuki ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Sivustoa kehitetään eteenpäin jatkuvana prosessina.

Jätä kommentti