Digikilta verkkosivut

Tekijä: Sivututka Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Julkisen organisaation tai yhdistyksen sivusto

Digikilta on koulutuksenjärjestäjien verkosto, jonka yhteisenä tavoitteena on esi- ja perusopetuksen sähköisten oppimisympäristöjen kehittäminen.

Digikilta tarvitsi uuden verkkopalvelun, jossa killan alati kasvava tietokokoelma olisi helposti ja saavutettavasti tarjolla kaikille.

Projektin pääteemaksi muodostui käytettävyyden ja saavutettavuuden lisäksi ilmeen ja viestinnän uudistus. Tyylitoiveiden perusteella ilmeestä veistettiin helppokäyttöinen ja selkeä, mutta riittävän omaperäinen ja yllättävä.

Kirkastimme viestintää asiakkaan haastattelujen lisäksi jäsenkuntien ja -kaupunkien edustajien haastatteluilla. Kattavan pohjatyön ansiosta tiesimme mitä jäsenet kokevat suurimpina jäsenyyden hyötyinä. Tämän avulla hyötyjä oli helpompaa jäsennellä sivustolla viestiksi, joka houkuttelee hakemaan jäsenyyttä.

”Lopputulos on hieno. Sivusto on selkeä ja ulkoasultaan raikas sekä tärkeänä seikkana; ketterästi käytettävä millä tahansa laitteella, esimerkiksi älypuhelimella.

Tällaisen, sinänsä ainutlaatuisen ja asiakkaalle räätälöitävän sivuston tekeminen ei varmasti ole yksinkertaista. Hyvä keskusteluyhteys on tarpeen, jotta ymmärretään asiakkaan tarpeet – ja siinä kyllä onnistuttiin hyvin.”

– Jari Harvio, Hämeenlinnan Kaupunki

Jätä kommentti