Camu.fi

Tekijä: Mediapool Finland
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Verkkokauppa

Camu on nykyaikainen ulkoilevan ihmisen vaate- ja varustekauppa Helsingissä. Reilun kymmenen vuoden historian aikana Camu on toimittanut varusteita kiipeilyretkikunnille, joogasaleille ja puuteria rakastaville laskettelijoille.

Uudistimme Camun verkkokaupan tuomalla Camun tiimiläisten kirjoittamat blogit sekä laadukkaan kuvamateriaalin vahvaksi osaksi verkkokauppaa. Lähtökohtana oli ajatus verkkokaupasta, johon voi tulla myös “ikkunaostoksille”. Kauppa tehtiin toimimaan saumattomasti myös mobiilikäyttäjille, joita onkin jo n. 50% kaikista kävijöistä.

Uudistuksen myötä verkkokaupan myynti moninkertaistui, ja toi uusia asiakkaita myös Camun omaan myymälään Helsingin Kaisaniemessä.

Teknisenä alustana oli WordPress, jonka kylkeen liitettiin Mediapoolin vahvasti muokkaama Clover Shop -pohjainen verkkokauppa.

Kauppa yhdistettiin automaattisella rajapinnalla Camun taloushallinto-ohjelmistoon, jolloin tuotetietojen tuonti sekä tilausten hallinta ja päivitystyö sujuu vaivattomasti, vähentäen Camun työntekijöiden työtaakkaa.

Jätä kommentti