Uusi duuni vuodelle 2015? Web-alalla runsaasti avoimia paikkoja

Perttu Tolvanen

Web-alalla on loppuvuodesta avoinna poikkeuksellisen paljon avoimia duuneja. Erityisesti kehittäjiä ja käyttökokemussuunnittelijoita tarvitaan moneen alan toimistoon, mutta myös projektipäälliköitä ja konsultteja kaivataan.

Esimerkiksi Drupal-toimisto Wunderkraut hakee osaajia moniin eri paikkoihin. Joonas Kiminki kommentoi syitä Vierityspalkille:

“Vaikka taloudessa menee vähän miten sattuu, digitalisaatio etenee väkisin. Yritysten on välttämätöntä investoida sähköisiin kanaviin, muuten edessä on vain mustaa. Lisäksi verkossa kaikki kehittyy niin vauhdilla, että yrityksillä ei ole varaa pysähtyä. Uudistuminen on jatkuva prosessi, joka ei tule koskaan valmiiksi.”

Wunderkraut hakeekin sekä myyntiin että toteutukseen lisää voimaa tällä hetkellä.

“Tekijäpuolella haetaan UX-hahmon lisäksi nimen omaan fronttikehittäjiä, koska käytettävyys-, ulkoasu-, ja muu suunnitteluosaaminen on kaikkein huonointa matkustamaan, eli tarvitaan ihmisiä lähelle asiakkaita. Backend-osaamista voidaan käyttää paljon helpommin vaikka Latviasta tai Saksasta.”

Myös esimerkiksi WordPress-osaamista hakee useampi alan toimisto. Solid Anglen Vilppu Simpanen kommentoi heidän avoinna olevaa rekryänsä:

“Perus wp-casea on putkessa paljon ja lisäksi haastavampia ja isompia projekteja tarjottu paljon. Alkuvuosi näyttää mukavalta.”

Tässä katsaus muutamiin tällä hetkellä avoinna oleviin web-alan työpaikkoihin:

Web Developer (WordPress)
Projektipäällikkö (Drupal-projekteihin)
Lead Service Designer
Project Manager (UX)
Front-End Developer
Web Developer (WordPress)
Account Manager (digitoimisto)
Web-kehittäjä
Visuaalinen suunnittelija (digimarkkinointi)
Myyntijohtaja
Asiakkuuspäällikkö
UX-suunnittelija
Front-end -kehittäjä (2 kpl)
Web Developer
Wizard of UX
Lean UX Designer
Konsultti, verkkopalveluiden teknologiat
Mobiilikehittäjä
Senior iOS Developer
Web-sovelluskehittäjä
Web Designers
Tekninen projektipäällikkö
Front-end koodaaja
Mobiilikehittäjiä
Frontend -ohjelmoija
Käyttökokemussuunnittelija
Frontend Developer

>> Kaikki web-alan avoimet duunit

>> Seuraa Vierityspalkin avoimet duunit -palstaa Twitterissä tai tilaa kuukausikirje

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.