Uusi duuni vuodelle 2015? Web-alalla runsaasti avoimia paikkoja

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 9 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Asiakkaat rekrytoivat ahkerasti.

Web-alalla on loppuvuodesta avoinna poikkeuksellisen paljon avoimia duuneja. Erityisesti kehittäjiä ja käyttökokemussuunnittelijoita tarvitaan moneen alan toimistoon, mutta myös projektipäälliköitä ja konsultteja kaivataan.

Esimerkiksi Drupal-toimisto Wunderkraut hakee osaajia moniin eri paikkoihin. Joonas Kiminki kommentoi syitä Vierityspalkille:

“Vaikka taloudessa menee vähän miten sattuu, digitalisaatio etenee väkisin. Yritysten on välttämätöntä investoida sähköisiin kanaviin, muuten edessä on vain mustaa. Lisäksi verkossa kaikki kehittyy niin vauhdilla, että yrityksillä ei ole varaa pysähtyä. Uudistuminen on jatkuva prosessi, joka ei tule koskaan valmiiksi.”

Wunderkraut hakeekin sekä myyntiin että toteutukseen lisää voimaa tällä hetkellä.

“Tekijäpuolella haetaan UX-hahmon lisäksi nimen omaan fronttikehittäjiä, koska käytettävyys-, ulkoasu-, ja muu suunnitteluosaaminen on kaikkein huonointa matkustamaan, eli tarvitaan ihmisiä lähelle asiakkaita. Backend-osaamista voidaan käyttää paljon helpommin vaikka Latviasta tai Saksasta.”

Myös esimerkiksi WordPress-osaamista hakee useampi alan toimisto. Solid Anglen Vilppu Simpanen kommentoi heidän avoinna olevaa rekryänsä:

“Perus wp-casea on putkessa paljon ja lisäksi haastavampia ja isompia projekteja tarjottu paljon. Alkuvuosi näyttää mukavalta.”

Tässä katsaus muutamiin tällä hetkellä avoinna oleviin web-alan työpaikkoihin:

Web Developer (WordPress)
Projektipäällikkö (Drupal-projekteihin)
Lead Service Designer
Project Manager (UX)
Front-End Developer
Web Developer (WordPress)
Account Manager (digitoimisto)
Web-kehittäjä
Visuaalinen suunnittelija (digimarkkinointi)
Myyntijohtaja
Asiakkuuspäällikkö
UX-suunnittelija
Front-end -kehittäjä (2 kpl)
Web Developer
Wizard of UX
Lean UX Designer
Konsultti, verkkopalveluiden teknologiat
Mobiilikehittäjä
Senior iOS Developer
Web-sovelluskehittäjä
Web Designers
Tekninen projektipäällikkö
Front-end koodaaja
Mobiilikehittäjiä
Frontend -ohjelmoija
Käyttökokemussuunnittelija
Frontend Developer

>> Kaikki web-alan avoimet duunit

>> Seuraa Vierityspalkin avoimet duunit -palstaa Twitterissä tai tilaa kuukausikirje

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun