Uudet julkaisut -palsta herää henkiin!

Perttu Tolvanen

Uudet julkaisut -palsta on porskuttanut tasaisesti jo useamman vuoden. Uusia referenssejä on tullut palstalle ehkä pari kappaletta viikossa. Suuria yleisöjä ei palsta ole kuitenkaan tavoittanut, ja palstalle julkaisevat toimistot ovat edustaneet aika pientä osaa alan firmoista.

Palstan kehittämiseen on kuitenkin tullut tasaisesti ideoita niin toimistoilta kuin asiakkailta. Toimistoilla on tarve saada referensseilleen parempaa näkyvyyttä, ja asiakkaat myös kaipaavat helppoa tapaa selata alan toimistojen julkaisuja. Lisäksi useampi alan ammattilainen on kommentoinut seuraavansa palstaa löytääkseen aktiivisia alan firmoja, joita voisi ajatella tulevana työpaikkana.

On siis korkea aika herättää palsta takaisin eloon!

Isoimpana toivomuksena palstan kehittämiseksi on ollut kuvien saaminen mukaan. Nyt kuvat ovat mukana, ja palsta näyttää heti komeammalta!

julkaisut-palstan-uusi-ilme

>> Selaa uusia julkaisuja

Palstalla mallia näyttävät jo nyt Aucor, Byroo, Exove, Frantic, Solid Angle, Trimedia ja Verkkoasema.

Palstalle ilmoittaminen on jatkossakin ilmaista, mutta julkaisujen moderointia kiristetään. Ne Virpin kampaamon uudet sivut eivät välttämättä palstalle pääse enää. Myöskään pelkkä visuaalinen faceliftaus tuskin täyttää uuden julkaisun kriteereitä. Samalta firmalta ei myöskään sallita suuria määriä julkaisuja, jotta palstalla pysyy vaihtelevuus. Ylipäätään moderoinnissa kiinnitetään enemmän huomiota siihen, että palsta palvelee asiakkaita, jotka etsivät hyviä esimerkkejä oman verkkosivustouudistuksensa inspiraatioksi.

Palstalle otetaan jatkossa julkaisuja kolmesta luokasta: verkkosivustoja, verkkokauppoja ja mobiilipalveluita.

Ehkä joku alan konkari vielä muistaa Rekaksoisin Liukuhihnan 2000-luvun alusta. Liukuhihna listasi aikanaan varsin kattavasti uusia sivustoja. Liukuhihna kuitenkin hyytyi samalla kun Rekaksois kuoli. Tätä on moni alan konkari vuosien varrella pahoitellut. Yritetäänpä nyt siis uudestaan, ja laitetaan Uudet julkaisut -palsta pyörimään!

>> Selaa uusia julkaisuja
>> Seuraa Uusia Julkaisuja Twitterissä

>> Ilmoita uusi julkaisu palstalle

Vierityspalkin kuukausikirjeeseen on myös lisätty uusimmat julkaisut, joten jos sähköposti maistuu, laita nimi listaan.

Aiheet: Uudet julkaisut, Verkkopalvelun uudistus

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.