Uudet julkaisut -palsta herää henkiin!

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 10 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Uudistunut Tulli.fi on reilusti asiointikanava - eikä vain viraston verkkosivu.

Uudet julkaisut -palsta on porskuttanut tasaisesti jo useamman vuoden. Uusia referenssejä on tullut palstalle ehkä pari kappaletta viikossa. Suuria yleisöjä ei palsta ole kuitenkaan tavoittanut, ja palstalle julkaisevat toimistot ovat edustaneet aika pientä osaa alan firmoista.

Palstan kehittämiseen on kuitenkin tullut tasaisesti ideoita niin toimistoilta kuin asiakkailta. Toimistoilla on tarve saada referensseilleen parempaa näkyvyyttä, ja asiakkaat myös kaipaavat helppoa tapaa selata alan toimistojen julkaisuja. Lisäksi useampi alan ammattilainen on kommentoinut seuraavansa palstaa löytääkseen aktiivisia alan firmoja, joita voisi ajatella tulevana työpaikkana.

On siis korkea aika herättää palsta takaisin eloon!

Isoimpana toivomuksena palstan kehittämiseksi on ollut kuvien saaminen mukaan. Nyt kuvat ovat mukana, ja palsta näyttää heti komeammalta!

julkaisut-palstan-uusi-ilme

>> Selaa uusia julkaisuja

Palstalla mallia näyttävät jo nyt Aucor, Byroo, Exove, Frantic, Solid Angle, Trimedia ja Verkkoasema.

Palstalle ilmoittaminen on jatkossakin ilmaista, mutta julkaisujen moderointia kiristetään. Ne Virpin kampaamon uudet sivut eivät välttämättä palstalle pääse enää. Myöskään pelkkä visuaalinen faceliftaus tuskin täyttää uuden julkaisun kriteereitä. Samalta firmalta ei myöskään sallita suuria määriä julkaisuja, jotta palstalla pysyy vaihtelevuus. Ylipäätään moderoinnissa kiinnitetään enemmän huomiota siihen, että palsta palvelee asiakkaita, jotka etsivät hyviä esimerkkejä oman verkkosivustouudistuksensa inspiraatioksi.

Palstalle otetaan jatkossa julkaisuja kolmesta luokasta: verkkosivustoja, verkkokauppoja ja mobiilipalveluita.

Ehkä joku alan konkari vielä muistaa Rekaksoisin Liukuhihnan 2000-luvun alusta. Liukuhihna listasi aikanaan varsin kattavasti uusia sivustoja. Liukuhihna kuitenkin hyytyi samalla kun Rekaksois kuoli. Tätä on moni alan konkari vuosien varrella pahoitellut. Yritetäänpä nyt siis uudestaan, ja laitetaan Uudet julkaisut -palsta pyörimään!

>> Selaa uusia julkaisuja
>> Seuraa Uusia Julkaisuja Twitterissä

>> Ilmoita uusi julkaisu palstalle

Vierityspalkin kuukausikirjeeseen on myös lisätty uusimmat julkaisut, joten jos sähköposti maistuu, laita nimi listaan.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun