Web-alan avoimet työpaikat nyt myös Twitterissä

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 10 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Palvelukseen halutaan: Verkkokauppamyyjä.

Vierityspalkin erittäin suosittu avoimet työpaikat -palsta on seurattavissa nyt myös Twitterissä. “Web-alan avoimet duunit” -tilille (@WebDuunitSuomi) nousevat automaattisesti kaikki julkaistut työpaikkailmoitukset palstalta. Myös RSS-syöte pysyy saatavilla, mutta moni web-ammattilainen tuntuu siirtyneen aktiiviseksi Twitterin käyttäjäksi, joten Twitterin lisääminen tarjontaan tuntui järkevältä.

kuvitus-web-alan-duunit

Samalla palstan moderointia hieman kiristetään, koska viime talven aikana etenkin rekrytointiyritykset ovat olleet aktiivisia palstan hyödyntäjiä myös sellaisten duunien hakemiseen jotka eivät web-alaan suoranaisesti ole liittyneet. Etenkin erilaisia ohjelmistosuunnittelijoita haetaan jatkuvasti, mutta näiden osalta Vierityspalkin linja on ollut aika tiukka. Vain selkeästi web- tai mobiilikehitykseen liittyviä koodaripaikkoja on sallittu Vierityspalkin palstalle.

Vierityspalkin Facebook-sivulle tullaan jatkossa myös nostamaan säännöllisesti kiinnostavimpia avoimia työpaikkoja. Jos työpaikan vaihto ei ole juuri nyt aivan ajankohtaista, mutta haluaisi kuitenkin hieman seurailla tilannetta, niin Vierityspalkin Facebook-sivu voi soveltua tähän.

Työpaikkojen ilmoittaminen palstalle pysyy edelleen täysin ilmaisena ja tapahtuu helposti lomakkeen avulla. Palstan tarkoitushan on helpottaa web-ammattilaisia löytämään sopivia duuneja, ja myös helpottaa alan firmoja rekrytoimaan osaavaa porukkaa. Tässä tehtävässä palsta on palvellut alaa jo useita vuosia ja toivottavasti palvelee jatkossakin entistä paremmin!

>> Seuraa Web-alan avoimet duunit -tiliä Twitterissä

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

4 kommenttia on “Web-alan avoimet työpaikat nyt myös Twitterissä”

 1. Moderoinnin kiristäminen ei kyllä juuri näy. Kaikenlaista raksahommaa tarjolla.

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun