Web-alan avoimet työpaikat nyt myös Twitterissä

Perttu Tolvanen

Vierityspalkin erittäin suosittu avoimet työpaikat -palsta on seurattavissa nyt myös Twitterissä. “Web-alan avoimet duunit” -tilille (@WebDuunitSuomi) nousevat automaattisesti kaikki julkaistut työpaikkailmoitukset palstalta. Myös RSS-syöte pysyy saatavilla, mutta moni web-ammattilainen tuntuu siirtyneen aktiiviseksi Twitterin käyttäjäksi, joten Twitterin lisääminen tarjontaan tuntui järkevältä.

kuvitus-web-alan-duunit

Samalla palstan moderointia hieman kiristetään, koska viime talven aikana etenkin rekrytointiyritykset ovat olleet aktiivisia palstan hyödyntäjiä myös sellaisten duunien hakemiseen jotka eivät web-alaan suoranaisesti ole liittyneet. Etenkin erilaisia ohjelmistosuunnittelijoita haetaan jatkuvasti, mutta näiden osalta Vierityspalkin linja on ollut aika tiukka. Vain selkeästi web- tai mobiilikehitykseen liittyviä koodaripaikkoja on sallittu Vierityspalkin palstalle.

Vierityspalkin Facebook-sivulle tullaan jatkossa myös nostamaan säännöllisesti kiinnostavimpia avoimia työpaikkoja. Jos työpaikan vaihto ei ole juuri nyt aivan ajankohtaista, mutta haluaisi kuitenkin hieman seurailla tilannetta, niin Vierityspalkin Facebook-sivu voi soveltua tähän.

Työpaikkojen ilmoittaminen palstalle pysyy edelleen täysin ilmaisena ja tapahtuu helposti lomakkeen avulla. Palstan tarkoitushan on helpottaa web-ammattilaisia löytämään sopivia duuneja, ja myös helpottaa alan firmoja rekrytoimaan osaavaa porukkaa. Tässä tehtävässä palsta on palvellut alaa jo useita vuosia ja toivottavasti palvelee jatkossakin entistä paremmin!

>> Seuraa Web-alan avoimet duunit -tiliä Twitterissä

Aiheet: avoimet duunit

Tagit: ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit. Pertun yhteystiedot.
  1. Pekka says:

    Moderoinnin kiristäminen ei kyllä juuri näy. Kaikenlaista raksahommaa tarjolla.