Web-alan avoimet työpaikat nyt myös Twitterissä

Perttu Tolvanen

Vierityspalkin erittäin suosittu avoimet työpaikat -palsta on seurattavissa nyt myös Twitterissä. “Web-alan avoimet duunit” -tilille (@WebDuunitSuomi) nousevat automaattisesti kaikki julkaistut työpaikkailmoitukset palstalta. Myös RSS-syöte pysyy saatavilla, mutta moni web-ammattilainen tuntuu siirtyneen aktiiviseksi Twitterin käyttäjäksi, joten Twitterin lisääminen tarjontaan tuntui järkevältä.

kuvitus-web-alan-duunit

Samalla palstan moderointia hieman kiristetään, koska viime talven aikana etenkin rekrytointiyritykset ovat olleet aktiivisia palstan hyödyntäjiä myös sellaisten duunien hakemiseen jotka eivät web-alaan suoranaisesti ole liittyneet. Etenkin erilaisia ohjelmistosuunnittelijoita haetaan jatkuvasti, mutta näiden osalta Vierityspalkin linja on ollut aika tiukka. Vain selkeästi web- tai mobiilikehitykseen liittyviä koodaripaikkoja on sallittu Vierityspalkin palstalle.

Vierityspalkin Facebook-sivulle tullaan jatkossa myös nostamaan säännöllisesti kiinnostavimpia avoimia työpaikkoja. Jos työpaikan vaihto ei ole juuri nyt aivan ajankohtaista, mutta haluaisi kuitenkin hieman seurailla tilannetta, niin Vierityspalkin Facebook-sivu voi soveltua tähän.

Työpaikkojen ilmoittaminen palstalle pysyy edelleen täysin ilmaisena ja tapahtuu helposti lomakkeen avulla. Palstan tarkoitushan on helpottaa web-ammattilaisia löytämään sopivia duuneja, ja myös helpottaa alan firmoja rekrytoimaan osaavaa porukkaa. Tässä tehtävässä palsta on palvellut alaa jo useita vuosia ja toivottavasti palvelee jatkossakin entistä paremmin!

>> Seuraa Web-alan avoimet duunit -tiliä Twitterissä

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Tagit: ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
  1. Pekka says:

    Moderoinnin kiristäminen ei kyllä juuri näy. Kaikenlaista raksahommaa tarjolla.