Seminaari: Ohjausryhmätyö verkkoprojekteissa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 12 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Selvitys alkaa: Shopify-kumppanit Suomessa 2022.

Vierityspalkki-blogi laajentaa historiallisesti toimintaansa myös verkkomaailman ulkopuolelle, ja järjestää lukijoilleen jo toisen ilmaisen ajankohtaisseminaarin.

Ohjausryhmätyö on verkkoprojektien välttämätön paha ja usein se osuus, joka hoidetaan kaikkein eniten tuntumapohjalta ilman omia tavoitteitaan tai menetelmiään. Kuitenkin sen varassa on, saako projekti vaatimansa resurssit ja pystytäänkö ongelmatilanteissa järkevään päätöksentekoon. Miten ohjausryhmän siis saisi toimimaan projektille mahdollisimman edullisesti?

ohjausryhmätyöstä kuvitus

Ohjausryhmätyö verkkoprojekteissa on kahden tunnin aamiaisseminaari perjantaina 8.6.2012 Bläkissä, Simonkatu 8. Tilaisuuden ystävällisesti sponsoroi Sininen Meteoriitti. Seminaarin puheenjohtajana toimii Karoliina Luoto.

Seminaarissa on neljä lyhyttä alustuspuheenvuoroa ohjausryhmätyöstä sitä eri näkökulmista kokeneilta pitkän linjan tekijöiltä:

 • Tytti Hallavo, Sinisen Meteoriitin liiketoimintajohtaja on katsellut ohjausryhmätyöskentelyä bisneskehitysnäkökulmasta ja toiminut sekä konsultti- että toimittajarooleissa
 • Minna Hämäläinen toimii Metsäteollisuuden kehityspäällikkönä ja on vienyt asiakkaana läpi lukuisia vaativia verkko- ja tietojärjestelmähankkeita
 • Ari Nuutinen toimii 15 vuoden kokemuksella neuvonantajana tietohallinnon johtamisen palveluyritys Sofigatessa ja on osallistunut ohjausryhmätyöhön sekä toimittajan että asiakkaan edustajana
 • Tarja Hopeakangas on vetänyt kehityspäällikkönä Postin ja sittemmin Itellan verkkoprojekteja ja nähnyt projektinhallinnan kulttuureita yhteensä yli kymmenen vuoden ajalta

Ohjelma: Ohjausryhmätyö verkkoprojekteissa  -seminaari 8.6.2012

 • 8.30-9.00 Aamupala
 • 9.00-9.10 Avauspuheenvuoro: Karoliina Luoto
 • 9.10-9.25 Ohjausryhmätyön opit I – Tytti Hallavo, Sininen Meteoriitti
 • 9.25-9.40 Ohjausryhmätyön opit II – Minna Hämäläinen, Metsäteollisuus ry
 • 9.40-9.55 Ohjausryhmätyön opit III – Ari Nuutinen, Sofigate Tampere
 • 9.55-10.10 Ohjausryhmätyön opit IV – Tarja Hopeakangas, Itella Oyj
 • 10.10-10.20 Tauko
 • 10.20-10.50 Paneelikeskustelu: Miten ohjausryhmät saadaan toimimaan? – kysymyksiä ja kommentteja myös yleisöltä
 • 10.50 Johtopäätökset
 • 11.00 Tilaisuus päättyy

Seminaarin osallistujiksi toivotaan erityisesti asiakasorganisaatioiden edustajia, koska seminaarin ohjelma on suunniteltu nimenomaan auttamaan asiakkaita onnistuneiden verkkopalveluprojektien aikaan saamisessa.

Seminaari on ilmainen.

>> Ilmoittaudu seminaariin*

Tietoa seminaareista

Vierityspalkki.fi-blogi järjestää vuoden 2012 aikana neljä ajankohtaisseminaaria. Seminaarien organisoinnista vastaavat Perttu Tolvanen (Projekti55 Oy) ja Karoliina Luoto (Sitra). Seminaarit ovat ilmaisia osallistujille. Seminaariaiheina ovat mm. mobiilisivustot, web-projektien ohjaaminen asiakkaiden näkökulmasta ja julkaisujärjestelmät Suomessa. Jos olet kiinnostunut puhumaan seminaarissa tai yrityksesi haluaisi sponsoroida seminaaripaikan, niin ota yhteyttä Perttuun.

*PS. Poistettu linkkejä toimimattomina.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

3 kommenttia on “Seminaari: Ohjausryhmätyö verkkoprojekteissa”

 1. Ilmoittautuneita on nyt 30 kpl seminaariin. Vielä mahtuu Bläkkiin 6-7 henkilöä yleisöön, joten vielä ehtii mukaan!

 2. Seminaarin tweettejä voi seurata Vierityspalkin tilin kautta:
  http://twitter.com/vierityspalkki

  Seminaari menee myös videolle, ja koostevideota on toivottavasti tulossa lähiaikoina jakoon.

 3. Tagi #vierityspalkki kerää myös muiden kuin allekirjoittaneen twiittejä seminaarista. https://twitter.com/search/vierityspalkki

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun