Frontend-kehittäjät kokoontuvat seminaariin Helsingissä 16.5.2012

Perttu Tolvanen

Kotimainen frontend-kehittäjäpiiri on organisoinut päivän seminaarin Helsinkiin. Wanhassa Satamassa nähdään ulkomaisia puhujia, ja kuullaan miten front-end-kehittämisen kenttä makaa nyt keväällä 2012.

Webshaped-seminaarin ajankohta on osuva, koska juuri tänä keväänä on frontend-kehittäminen ollut kuumana puheenaiheena, ja samalla esimerkiksi aihepiirin rekryilmoituksien määrä on lähes räjähtänyt.

Puhujina tapahtumassa nähdään sekä kotimaisia että ulkomaisia ammattilaisia. Mielenkiintoisiin puhujiin lukeutuu mm. designer-supertähti Simon Collison, Github -palvelun pääsuunnittelija Kyle Neath sekä palkitun Tinkercad-palvelun WebGL-asiantuntija Mikko Mononen.

Tapahtuman järjestäjiin kuuluu suomalaisia verkkoammattilaisia, joilla on aiempaakin historiaa tapahtumien järjestämistä (esim. Agile Finland ja Frozen Rails). Organisaattorit ovat myös olleet pystyttämässä kotimaista frontend-yhteisöä (www.frontend.fi).

Tapahtuman hinta on 230 euroa, ja päivän laadukkaasta seminaarista tätä ei voi pitää pahana hintana.

Harvoin Suomessa järjestetään näin kapeaan kenttään erikoistunutta ammattilaisseminaaria juuri webin tekijöille. Sponsoreina tapahtumalla on myös tunnettuja web-alan toteuttajafirmoja, kuten Futurice ja Reaktor.

Kannattaa siis tarttua tilaisuuteen, jos tilaa kalenterista löytyy.

>> Tarkempi ohjelma ja lisätietoja löytyy osoitteesta http://webshaped.fi

PS. Vierityspalkin yleisöön kuuluville frontend-asiantuntijoille on kaksi ilmaislippua tarjolla. Lipun saa kaksi ensimmäistä kommentoijaa, jotka osaavat kertoa kuka puhujista kertoo tarinaa responsiivisen designin toteutuksen workflowsta käytännön tasolla. Jätä kommenttiisi nimi ja sähköpostiosoite, niin pääset seminaariin ilmaiseksi. Lippu on henkilökohtainen.

Aiheet: Tapahtumat

Tagit: , ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
  1. Perttu Tolvanen says:

    Timo ja Janne kaappasivat liput tällä kertaa. Onnittelut! Timo tuli hieman puun takaa kärkeen, koska Timon kommentin oli spammifiltterimme päättänyt syödä. Timon onneksi toimitus ei ehtinyt tekemään hätiköityjä palkitsemisratkaisuja. :)