Frontend-kehittäjät kokoontuvat seminaariin Helsingissä 16.5.2012

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 12 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Selvitys alkaa: Shopify-kumppanit Suomessa 2022.

Kotimainen frontend-kehittäjäpiiri on organisoinut päivän seminaarin Helsinkiin. Wanhassa Satamassa nähdään ulkomaisia puhujia, ja kuullaan miten front-end-kehittämisen kenttä makaa nyt keväällä 2012.

Webshaped-seminaarin ajankohta on osuva, koska juuri tänä keväänä on frontend-kehittäminen ollut kuumana puheenaiheena, ja samalla esimerkiksi aihepiirin rekryilmoituksien määrä on lähes räjähtänyt.

Puhujina tapahtumassa nähdään sekä kotimaisia että ulkomaisia ammattilaisia. Mielenkiintoisiin puhujiin lukeutuu mm. designer-supertähti Simon Collison, Github -palvelun pääsuunnittelija Kyle Neath sekä palkitun Tinkercad-palvelun WebGL-asiantuntija Mikko Mononen.

Tapahtuman järjestäjiin kuuluu suomalaisia verkkoammattilaisia, joilla on aiempaakin historiaa tapahtumien järjestämistä (esim. Agile Finland ja Frozen Rails). Organisaattorit ovat myös olleet pystyttämässä kotimaista frontend-yhteisöä (www.frontend.fi).

Tapahtuman hinta on 230 euroa, ja päivän laadukkaasta seminaarista tätä ei voi pitää pahana hintana.

Harvoin Suomessa järjestetään näin kapeaan kenttään erikoistunutta ammattilaisseminaaria juuri webin tekijöille. Sponsoreina tapahtumalla on myös tunnettuja web-alan toteuttajafirmoja, kuten Futurice ja Reaktor.

Kannattaa siis tarttua tilaisuuteen, jos tilaa kalenterista löytyy.

>> Tarkempi ohjelma ja lisätietoja löytyy osoitteesta http://webshaped.fi

PS. Vierityspalkin yleisöön kuuluville frontend-asiantuntijoille on kaksi ilmaislippua tarjolla. Lipun saa kaksi ensimmäistä kommentoijaa, jotka osaavat kertoa kuka puhujista kertoo tarinaa responsiivisen designin toteutuksen workflowsta käytännön tasolla. Jätä kommenttiisi nimi ja sähköpostiosoite, niin pääset seminaariin ilmaiseksi. Lippu on henkilökohtainen.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

6 kommenttia on “Frontend-kehittäjät kokoontuvat seminaariin Helsingissä 16.5.2012”

 1. Stephen Hay ihan selkeesti.

 2. Stephen Hay

 3. Stephen Hay

 4. Antti Onttonen

  Taitaa olla Stephen Hay puhumassa aiheesta.

 5. Timo ja Janne kaappasivat liput tällä kertaa. Onnittelut! Timo tuli hieman puun takaa kärkeen, koska Timon kommentin oli spammifiltterimme päättänyt syödä. Timon onneksi toimitus ei ehtinyt tekemään hätiköityjä palkitsemisratkaisuja. :)

 6. Jee \o/

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun