Talentum järjestää maaliskuussa seminaarin verkkosivustojen uudistuksista

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 12 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Selvitys alkaa: Shopify-kumppanit Suomessa 2022.

Talentum Events järjestää maaliskuussa (14.3-15.3.2012) seminaarin otsikolla “Verkkosivuston uudistaminen”. Seminaarissa on yhdeksän (9) casea erilaisista verkkosivustouudistuksista.

Muutamia poimintoja ohjelmasta:

 • Henri Kaukola kertoo Vaisalan verkkosivustouudistuksen prosessista.
 • Marika Leed puhuu esiselvityksen tärkeästä roolista Kelan verkkouudistuksessa.
 • Johanna Törn-Mangs avaa Hufvudsbladetin verkkosivuston uudistusta ja taustalla ollutta strategiatyötä.

Seminaarissa on varsin hyvä kattaus erilaisia caseja, joten kannattaa tutustua ohjelmaan. Alan yrityksistä seminaarissa esiintyvät mm. Really Helsinki, Nitro, User Intelligence Finland, Frantic.

Seminaarin hinta on kahdelta päivältä 1595 euroa (+alv.). Julkishallinnolle hinta on hieman alhaisempi (995e+alv.).

PS. Vierityspalkin lukijoille on tarjolla yksi ilmaislippu seminaariin. Lipun saa ensimmäinen kommentoija, joka osaa kertoa kuka puhuja seminaarissa avaa mobiilin huomiointia osana verkkosivustouudistusta. Lippu on henkilökohtainen.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

4 kommenttia on “Talentum järjestää maaliskuussa seminaarin verkkosivustojen uudistuksista”

 1. Pasi Hiltunen, varatoimitusjohtaja, Nitro?

 2. Pasi Hiltunen Nitrosta avaa mobiilin huomiointia osana verkkosivustouudistusta

 3. Samalla minuutilla mentiin, mutta WordPress kirjasi Rasmuksen vastauksen ensin. Onnittelut Rasmukselle tiketistä. Laitan tiedot Talentumille.

 4. Kiitos!

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun