Viikon duuni: Konkreettinen konseptisuunnittelija Reaktoriin

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 11 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Asiakkaat rekrytoivat ahkerasti.

Reaktor hakee Helsinkiin “konkreettista konseptisuunnittelijaa”. Työpaikkailmoitus erottuu joukosta, ja osuu varmasti monen konseptisuunnittelijan sydämeen. Monen konseptisuunnittelijan päivätyötähän on tehdä hienoja suunnitelmia ilman että koskaan näkee niiden valmistuvan.

Helsingin ytimessä majaansa pitävä Reaktor on viime vuosina tullut tunnetuksi ohjelmistoalan yhtenä tähtifirmoista. Viime aikoina Reaktor on kääntänyt suuntaansa myös yhä enemmän verkkopalveluiden suunnitteluun ja toteutukseen.

“Olet kenties jo suunnitellut kaupungin tuottavimman asiointipalvelun, Suomen mehukkaimman kuluttajaverkkopalvelun ja Euroopan tehokkaimman konversioputken? Powerpointilla. Olisiko kiva nähdä suunnitelmat myös tuotannossa?

Reaktor on ohjelmistotalo joka on tunnettu onnistumisista. Meillä konseptisuunnittelija, toiminnallisuusarkkitehti, AD ja ohjelmistosuunnittelijat muodostavat yhdessä tiiviin tiimin joka toteuttaa palvelut ideasta julkaisuun asti. Iteratiivinen täydellisyyden tavoittelu jatkuu tämän jälkeenkin.

Haluaisitko toimia osana tätä kunnianhimoista ja aikaansaavaa porukkaa?

Kaipaamme sinulta näkemystä hyvien palveluiden suunnitteluun: perusteltuja mielipiteitä ja halua tehdä seuraava projekti aina edellistä paremmin. Karttunut kokemus toimii sinulle ponnistuslautana – ei esimerkiksi betonisaappaina.

Meillä pääset mukaan kehittämään toimintatapoja ja maan kovinta konseptointisuunnittelua. Saat haastaa kenet tahansa. Ilman perusteita turpaan tulee kuitenkin nopeasti.”

Hakuaikaa on tammikuun loppuun. Katso työpaikkailmoitus.

Muita kiinnostavia avoimia työpaikkoja löytyy avoimet työpaikat -palstalta.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun