Viikon duuni: Konkreettinen konseptisuunnittelija Reaktoriin

Perttu Tolvanen

Reaktor hakee Helsinkiin “konkreettista konseptisuunnittelijaa”. Työpaikkailmoitus erottuu joukosta, ja osuu varmasti monen konseptisuunnittelijan sydämeen. Monen konseptisuunnittelijan päivätyötähän on tehdä hienoja suunnitelmia ilman että koskaan näkee niiden valmistuvan.

Helsingin ytimessä majaansa pitävä Reaktor on viime vuosina tullut tunnetuksi ohjelmistoalan yhtenä tähtifirmoista. Viime aikoina Reaktor on kääntänyt suuntaansa myös yhä enemmän verkkopalveluiden suunnitteluun ja toteutukseen.

“Olet kenties jo suunnitellut kaupungin tuottavimman asiointipalvelun, Suomen mehukkaimman kuluttajaverkkopalvelun ja Euroopan tehokkaimman konversioputken? Powerpointilla. Olisiko kiva nähdä suunnitelmat myös tuotannossa?

Reaktor on ohjelmistotalo joka on tunnettu onnistumisista. Meillä konseptisuunnittelija, toiminnallisuusarkkitehti, AD ja ohjelmistosuunnittelijat muodostavat yhdessä tiiviin tiimin joka toteuttaa palvelut ideasta julkaisuun asti. Iteratiivinen täydellisyyden tavoittelu jatkuu tämän jälkeenkin.

Haluaisitko toimia osana tätä kunnianhimoista ja aikaansaavaa porukkaa?

Kaipaamme sinulta näkemystä hyvien palveluiden suunnitteluun: perusteltuja mielipiteitä ja halua tehdä seuraava projekti aina edellistä paremmin. Karttunut kokemus toimii sinulle ponnistuslautana – ei esimerkiksi betonisaappaina.

Meillä pääset mukaan kehittämään toimintatapoja ja maan kovinta konseptointisuunnittelua. Saat haastaa kenet tahansa. Ilman perusteita turpaan tulee kuitenkin nopeasti.”

Hakuaikaa on tammikuun loppuun. Katso työpaikkailmoitus.

Muita kiinnostavia avoimia työpaikkoja löytyy avoimet työpaikat -palstalta.

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.