MIX11 web-seminaarin avauspuheenvuoro suorana verkossa ja Microsoftin toimistolla

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 13 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Selvitys alkaa: Shopify-kumppanit Suomessa 2022.

Microsoftin järjestämä MIX11 seminaari web-suunnittelijoille ja web-kehittäjille* pidetään Las Vegasissa kuluvalla viikolla. Seminaarin keynote-puheenvuoro välitetään suorana verkossa. Microsoft Finland puolestaan kutsuu halukkaat Keilaniemen toimistolleen katsomaan puheenvuoron suorana toimistolla ja nauttimaan iltapalaa.

Tilaisuuteen mahtuu 70 osallistujaa ja tilaisuus on maksuton. Microsoft Finlandin tilaisuus alkaa tiistaina 12.4.2011 klo 18.00. Keynote-puheenvuoro alkaa klo 19.00.

Keynote-puhujina* ovat Microsoftin web-kehitykseen vahvasti vaikuttavat Dean Hachamovitch, Joe Belfiore ja Scott Guthrie.

>> Ilmoittaudu Microsoft Finlandin järjestämään katselusessioon*

>> Ohjeet Keynote-puheenvuorojen suoraan web-katseluun*

(*toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “MIX11 web-seminaarin avauspuheenvuoro suorana verkossa ja Microsoftin toimistolla

 1. Tapahtuma koskettaa Microsoft-yhtiön tuotteita. Yhtiö mainostaa Vierityspalkissa lähes jatkuvasti – kuten tälläkin hetkellä. Lisäksi artikkelin kirjoittaja on töissä Sininen meteoriitti-nimisessä konsulttiyrityksessä, joka on Microsoftin korkeimman eli kultatason kumppani.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun