MIX11 web-seminaarin avauspuheenvuoro suorana verkossa ja Microsoftin toimistolla

Perttu Tolvanen

Microsoftin järjestämä MIX11 seminaari web-suunnittelijoille ja web-kehittäjille pidetään Las Vegasissa kuluvalla viikolla. Seminaarin keynote-puheenvuoro välitetään suorana verkossa. Microsoft Finland puolestaan kutsuu halukkaat Keilaniemen toimistolleen katsomaan puheenvuoron suorana toimistolla ja nauttimaan iltapalaa.

Tilaisuuteen mahtuu 70 osallistujaa ja tilaisuus on maksuton. Microsoft Finlandin tilaisuus alkaa tiistaina 12.4.2011 klo 18.00. Keynote-puheenvuoro alkaa klo 19.00.

Keynote-puhujina ovat Microsoftin web-kehitykseen vahvasti vaikuttavat Dean Hachamovitch, Joe Belfiore ja Scott Guthrie.

>> Ilmoittaudu Microsoft Finlandin järjestämään katselusessioon

>> Ohjeet Keynote-puheenvuorojen suoraan web-katseluun

 

Aiheet: Uncategorized

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
  1. Disclaimer says:

    Tapahtuma koskettaa Microsoft-yhtiön tuotteita. Yhtiö mainostaa Vierityspalkissa lähes jatkuvasti – kuten tälläkin hetkellä. Lisäksi artikkelin kirjoittaja on töissä Sininen meteoriitti-nimisessä konsulttiyrityksessä, joka on Microsoftin korkeimman eli kultatason kumppani.