Web-alan kasvuraketit (by Deloitte TechFast 100)

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Miltton terästää digitoimistoprofiiliaan.

ArcticStartup on raportoinut ansiokkaasti Deloitten viimeisimmästä tutkimuksesta joka listaa nopeasti kasvavia kotimaisia teknologia-alan yrityksiä. Tähän artikkeliin on poimittu Deloitten listauksesta nopeimmin kasvavat web-alan yritykset. Yhteensä näitä löytyi top-100 listalta neljä kappaletta.

 1. Snoobi. Web-analytiikkatyökalun voittokulku on ollut hurjaa. Etenkin uusimman käyttöliittymäpäivityksen jälkeen myös piintyneimpien Google Analytics –fanien kannattaa tutustua tuotteeseen, ja miettiä hetki miksi Snoobi menestyy vaikka ilmaisia työkalujakin on tarjolla. Snoobin laajentuminen perustuu vahvasti kansainvälistymiseen.
 2. imageUoma. Vaativia verkkopalvelutoteutuksia tekevä yritys on kasvanut viime vuosina nopeasti. Uoman korkeimman profiilin toteutuksia lienee ainakin MTV3:n Jokakoti.fi ja viimeisimpänä hiljattain uudistunut Suomi.fi.
 3. imageKlikkicom Oy. Nopeasti kasvava hakukonemainontaan ja web-analytiikkaan erikoistunut firma kasvaa niin Suomessa kuin Ruotsissa. 
 4. imageEndero. Verkkopalveluita ja intranet-ratkaisuja Microsoft-teknologioilla suunnitteleva ja toteuttava Endero on kasvanut viime vuosina huimaa vauhtia. Endero on ollut jo pitkään vahvoja kotimaisia SharePoint-toimittajia, ja viime aikoina valikoimiin on tullut myös EPiServer. Enderollakin on liiketoimintaa ja projekteja Suomen ulkopuolella jonkin verran.

Kotimaisella web-kentällä on nähty paljon uusia yrityksiä viime vuosina, mutta harva yritys on uskaltanut ja pystynyt kasvamaan vuodesta toiseen. Yllä mainitut yritykset ovat täten todellisia poikkeuksia alalla jossa useimmat projektit ja tuotteet ovat varsin pienikokoisten yrityksien toteuttamia.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun