Uusia julkaisuja marraskuussa 2010

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Talouselämä uudistui verkossa rauhallisemmaksi - vai uudistuiko?.

Marraskuussa Uudet julkaisut –palstalla nähtiin paljon uusia julkaistuja verkkosivustoja. Yhteensä palstalle ilmoitettiin lähes 30 verkkosivustoa. Aktiivisin ilmoittaja oli marraskuussa NXC Finland. Muita aktiivisia olivat mm. Mainostoimisto Värikäs, Koodiviidakko ja Viidakkorumpu 2.0.

NXC:n toteuttamia tuoreita sivustoja on mm. Keskuskauppakamarin uudistunut sivusto:

image

“Keskuskauppakamarin verkkoprojekti käynnistettiin sivuston uudistamisen ja intranetin toteutuksen merkeissä. Verkkosivut ovat Keskuskauppakamarin ilmeen mukaiset, selkeät ja informatiiviset. Sivuston uudistuksen yhteydessä otettiin käyttöön myös uusi sisällönhallintajärjestelmä. Samassa yhteydessä toteutettiin myös Keskuskauppakamarin yrityskauppalautakunta.fi-verkkopalvelu. Julkisen sivuston konseptisuunnittelusta ja ilmeen suunnittelusta vastasi Nitro ja teknisestä toteutuksesta NXC Finland.”

>> Kaikki NXC Finlandin julkaisut

Koodiviidakon tuoreita julkaisuja on mm. Tieturin uudistunut verkkosivusto:

image

“Koodiviidakko Oy suunnitteli ja toteutti Tieturi Oy:n uuden verkkosivuston järjestelmäintegraatioineen. Verkkosivusto toteutettiin Sivuviidakko CMS -julkaisujärjestelmällä.”

>> Kaikki Koodiviidakon julkaisut

Viidakkorummun julkaisuja marraskuussa oli mm. Hesburger.fi:

image

“Yksi Viidakkorummun suurimmista työurakoista alkoi syksyllä. Nyt marraskuun alussa saimme julkaistua ensimmäisen osan jättiprojektista, joka jatkunee ensi vuoden keväälle asti. Hesburger sai tässä ensivaiheessa mainostoimisto Maaliskuun hioman hienon ulkoasu-uudistuksen, ja "konepellin alta" vaihdettiin lähes kaikki.”

>> Kaikki Viidakkorummun julkaisut

Mainostoimisto Värikkään julkaisuja marraskuussa oli mm. Tyre Development Ivalon sivusto:

image

Muita mielenkiintoisia sivustoja julkaisivat mm. Greenpeace & Satsuma sekä Otavamedia & H1.

Greenpeacen antimainos-kampanjasivusto mahdollistaa vaihtoehtojoulukorttien lähettelyn helposti:

image

“Greenpeace kehottaa kuluttajia vetoamaan joulupöydästä tuttuihin yrityksiin, jotta ne eivät rahoittaisi Suomeen uutta ydinvoimalaa. Ydinvoiman vastustajat ovat suunnitelleet antimainoksia, joita voi lähettää verkosta joulukortteina Fennovoimaan investoiville elintarvikeyrityksille: Valiolle, Atrialle, Myllyn Parhaalle, Keskolle ja SOKille. Greenpeace kampanjoi uusiutuvan ja turvallisen energian puolesta.”

Otavamedian Dome.fi uudistui H1:n toteuttamana:

image

“H1 toteutti yhdessä asiakkaan kanssa uuden Dome.fi-palvelun, joka yhdistää ennen Plaza.fi:n alla olleiden Kaistan ja eDomen uudeksi viihdesivustoksi.”

Lisää julkaisuja Uudet julkaisut –osiosta.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “Uusia julkaisuja marraskuussa 2010

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Aki Björklund, Vierityspalkki. Vierityspalkki said: Blogissa: Uusia julkaisuja marraskuussa 2010: Marraskuussa Uudet julkaisut –palstalla nähtiin paljon uusia julka… http://bit.ly/dV1CyF […]

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun