Seminaareja syksyllä web-analytiikasta

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Kukaan ei enää tiedä, mitä internetissä tapahtuu.

Syyskuussa järjestetään seuraava WAA Finlandin ilmainen konferenssi web-analytiikasta*. Aiheena on monikanavainen mittaus ja varmistettuja puhujia mm. Susanne Lumme (Estime*), Geoff Galat (Tealeaf*), Aurélie Pols* (Web Analytics Demystified*) ja Petri Mertanen (Naviatech*).

Kaikkien puhujien aiheet liittyvät haasteeseen yhdistää online ja offline -mittaus yhtenäiseksi toiminnaksi. Aihepiirin pitäisi kiinnostaa erityisesti markkinointi-ihmisiä jotka haluavat päivittää tietonsa web-analytiikan tarjoamista mahdollisuuksista tarkempaan markkinoinnin ja myynnin johtamiseen.

Seminaari on ilmainen ja järjestetään Helsingissä 15.9.2009.

Ilmoittaudu seminaariin.*

Lokakuussa on myös mahdollisuus syventää tietoja eMetrics-konferenssissa joka rantautuu Tukholmaan. Konferenssiin osallistuu myös suomalaisia web-analytiikan asiantuntijoita. Lisätietoa konferenssista voi lukea esimerkiksi Leevi Kokon blogista*. Leevin blogiartikkelin kautta voi myös hankkia itselleen 15% alennuksen seminaarilipusta.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun