Startup Developer Gathering infoaa yrittäjyydestä

Tuija Aalto

Joukko suomalaisia uusmediayrityksiä esittäytyy Haaga-Heliassa Helsingissä järjestettävässä Startup Developer Gathering – tapahtumassa torstaina 22.5. klo 13-16. Mukana ovat Lare Lekman Starwreckistä, Jani Luostarinen Floobsista, Joakim Achren Ironstar Helsingistä (MoiPal) ja Taro Morimoto Zipipopista. Luvassa on kokemuksia startupeista ja verkostoitumista.

Avoin tilaisuus striimataan Floobsissa niille, jotka eivät pääse paikalle.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua Facebookissa* tai Yahoo Upcoming*-palvelussa.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Aiheet: Tapahtumat

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa
  1. Timo Paloheimo says:

    Kyseessä ei siis ole mikä tahansa startupverkostoitumistapahtuma vaan tilaisuus on suunnattu nimenomaan kehittäjille (ja sellaisiksi haluaville). Hienoa, että saadaan myös tämäntyyppinen tapahtuma, jossa startupit voivat oppia toisiltaan myös teknisistä asioista.