Software Success Stories tarjoaa ohjelmistoalan ammattilaisille koulutusta ja töitä

Perttu Tolvanen

Software Success Stories kampanja tarjoaa 27:lle ohjelmistosuunnittelijalle ja 8:lle projektipäällikölle reitin uuteen työpaikkaan. Teknologiat vaihtelevat Javasta, .Net:istä, Ruby On Railsista ja C++:stä aina eksoottisten RIA-sovellusten tekemiseen. Mukana on hyvin erityyppisillä profiileilla olevia yrityksiä. Työpaikan lisäksi paketissa tulee 10-30 päivän koulutusohjelma.

Digimedia-alalle selkeimmin kuuluvia yrityksiä ovat muslimeille verkkopalveluita kehittävä Muxlim ja Microsoft-teknologioilla verkkopalveluita ja tiedonhallintaratkaisuja yrityksille rakentava Sininen meteoriitti. Muxlim hakee erityisesti ohjelmistosuunnittelijoita ja Sininen Meteoriitti sekä kehittäjiä että projektipäälliköitä. Lisää tietoa ohjelmasta ja hakuprosessista Software Success Storiesin verkkosivuilta.

Aiheet: avoimet duunit

Tagit: ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit. Pertun yhteystiedot.

Comments are closed.