Software Success Stories tarjoaa ohjelmistoalan ammattilaisille koulutusta ja töitä

Perttu Tolvanen

Software Success Stories kampanja tarjoaa 27:lle ohjelmistosuunnittelijalle ja 8:lle projektipäällikölle reitin uuteen työpaikkaan. Teknologiat vaihtelevat Javasta, .Net:istä, Ruby On Railsista ja C++:stä aina eksoottisten RIA-sovellusten tekemiseen. Mukana on hyvin erityyppisillä profiileilla olevia yrityksiä. Työpaikan lisäksi paketissa tulee 10-30 päivän koulutusohjelma.

Digimedia-alalle selkeimmin kuuluvia yrityksiä ovat muslimeille verkkopalveluita kehittävä Muxlim ja Microsoft-teknologioilla verkkopalveluita ja tiedonhallintaratkaisuja yrityksille rakentava Sininen meteoriitti. Muxlim hakee erityisesti ohjelmistosuunnittelijoita ja Sininen Meteoriitti sekä kehittäjiä että projektipäälliköitä. Lisää tietoa ohjelmasta ja hakuprosessista Software Success Storiesin verkkosivuilta.

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Tagit: ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.