Mobiilimediaa maailmalle

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Budbee tuo läpinäkyvyyttä verkkokauppojen kotiinkuljetuksiin.

Tietokone* kirjoittaa helsinkiläisen Max Rumpuksen* maailmanvalloitussuunnitelmista.

Yhtiö julkistaa ensi viikolla uuden tuotteen, jolla tavoitellaan kasvua Suomen lisäksi muissa Euroopan maissa ja Aasiassa. Uutta ovat myös Mac-kehitystyökalut ja ei-kaupalliseen käyttöön tarkoitettu ilmainen versio.

Tätä kirjoittajaa kiinnostavat tässä uutisessa nimenomaan Mac OS X:lle suunnitellut ohjelmistot. Onko lukijoilla tiedossa muita vastaavia kotimaisia Mac-ohjelmistokehittäjiä?

[*Toim. huom. Linkki poistettu toimimattomana.]

1 kommentti “Mobiilimediaa maailmalle

 1. Kun nyt kysytään, niin pitää vastata että yritykseni MK&C on keskittynyt nimenomaan Mac-ohjelmistokehitykseen. Teemme Mac-ohjelmia sekä tilaustyönä että suoraan kuluttaja-asiakkaille. Jälkimmäisestä käy esimerkiksi tietoturvaohjelmamme Knox (www.knoxformac.com).

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun