Mobiilimediaa maailmalle

Kirjoittaja

Tietokone* kirjoittaa helsinkiläisen Max Rumpuksen* maailmanvalloitussuunnitelmista.

Yhtiö julkistaa ensi viikolla uuden tuotteen, jolla tavoitellaan kasvua Suomen lisäksi muissa Euroopan maissa ja Aasiassa. Uutta ovat myös Mac-kehitystyökalut ja ei-kaupalliseen käyttöön tarkoitettu ilmainen versio.

Tätä kirjoittajaa kiinnostavat tässä uutisessa nimenomaan Mac OS X:lle suunnitellut ohjelmistot. Onko lukijoilla tiedossa muita vastaavia kotimaisia Mac-ohjelmistokehittäjiä?

[*Toim. huom. Linkki poistettu toimimattomana.]

  1. Marko says:

    Kun nyt kysytään, niin pitää vastata että yritykseni MK&C on keskittynyt nimenomaan Mac-ohjelmistokehitykseen. Teemme Mac-ohjelmia sekä tilaustyönä että suoraan kuluttaja-asiakkaille. Jälkimmäisestä käy esimerkiksi tietoturvaohjelmamme Knox (www.knoxformac.com).