Web-suunnittelija

Yritys
Fonecta Oy
Paikkakunta
Helsinki, Tampere tai Turku
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
30.3.2017

Fonectan digitaaliset palvelut kehittyvät vauhdilla, ja etsimmekin nyt web-suunnittelijaa asiakasprojekteihin, joissa pääset työskentelemään verkkopalvelujen parissa.

Haussa Helsingin, Tampereen tai Turun toimipaikkaamme

Web-suunnittelija

Web-suunnittelijana toimit osana digiprojektien tuotantotiimiä ja vastaat siitä, että asiakkaan verkkopalvelu on valmis sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Työstettävien projektien koko ja laajuus vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaan, joten teknisen osaamisen lisäksi asiakasymmärrys on tarpeen.

Etsimämme asiantuntija hahmottaa vaivatta monisyisiäkin kokonaisuuksia, ottaa vastuuta, viestii sujuvasti ja luontevasti niin asiakkaiden kuin tuotantotiiminkin kanssa ja hallitsee toteutusten lisäksi dokumentaation.

Edellytämme teknistä osaamista seuraavilta osa-alueilta:

– WordPress-sivustototeutukset: toivoisimme, että sinulla on muutaman vuoden työkokemus WordPress-projekteista, sekä näyttöä aiemmista asiakastöistä

– Front-end -osaaminen: HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, LESS/SASS, jne. Laajempi kokemus front-end-kehyksistä, JavaScript-kirjastoista ja kehyksistä, ym. katsotaan eduksi

– Backend-osaaminen: työssäsi tarvitset etenkin PHP- ja MySQL-osaamista, mutta laajempi backend-osaaminen (kielet, tietokannat, sovelluskehykset, julkaisujräjestelmät, jne.) katsotaan eduksi

Lisäksi etua on ainakin seuraavista:

– Avoimen lähdekoodin projektit ja referenssi-/esimerkkitoteutukset.

– Ymmärrys ja osaaminen käytettävyydestä ja saavutettavuudesta.

– Hakukoneoptimoinnin perusteet sivustojen suunnitteluun liittyen.

– Konseptisuunnittelu ja erilaisten ratkaisujen määrittely ja dokumentointi.

– Sovelluskehitykseen liittyvien käytäntöjen tuntemus: versionhallinta, testaus, ym.

– Sovelluskehysten ja muiden julkaisujärjestelmien tuntemus.

– Palvelinosaamisen perusteet ja ongelmatilanteisiin liittyvä ongelmanratkaisukyky sekä aiempi kokemus sivustojen ja sovellusten ylläpidosta.

Tarjoamme sinulle työn, jossa jokainen päivä on erilainen ja tehtävät haastavat ajattelemaan sekä työskentelemään uudella tavalla. Tulet työskentelemään tiimissä, jossa kollegoita tuetaan ja kannustetaan.

Tule mukaan rakentamaan asiakkaillemme parhaita markkinoinnin ja myynnin digitaalisia työkaluja ja palveluja!

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Helena Siivo, puh. 0504112790 ti 28.3. klo 14-16. Hae tehtävään viimeistään 30.3. mennessä. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelon lisäksi mahdolliset linkit työnäytteisiin.

Lisätietoa

Jätä kommentti