Full Stack Web Producer

Yritys
Harva Marketing
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
15.6.2017

Oletko sinä järjestelmällinen, uudet teknologiat taitava full stack -velho?

Jos tunnet tekniikan, ymmärrät asiakkaita ja haluat työskennellä teknisten ja luovien ihmisten, sekä vaativien asiakkaiden kanssa olet etsimämme web tuottaja.

Lue siis loppuun. Markkinointi muuttuu yhä enemmän sähköiseksi ja toteutukset erilaisten sisältöjen sovitukseksi sähköisiin kanaviin.

Luovien suunnittelijoiden ja teknisen toteutuksen väliin tarvitaan osaajia, jotka ymmärtävät front end -maailmaa ja teknisen taustatoteutuksen lainalaisuuksia sekä osaavat tämän lisäksi organisoida ja johtaa projektityötä.Ketä hamme?

Jos koet olevasi teknologiaorientoitunut projektien vetäjä, joka osaa vähintään perusasiat toteutuksen osalta myös itse, on tämä pesti juuri sinulle.

Olet omimmillasi hyvin vaihtelevassa ympäristössä verkkoratkaisujen tuottajana, joka huolehtii erilaisten verkkoprojektien suunnittelusta, toteutuksesta ja eri osallistuvien tahojen välisestä tekemisen koordinoinnista visuaalisen- ja sisällöntuotannon sekä teknisen toteutuksen välissä.

 • 

Sinua ei haittaa, että projektit ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Et välttämättä pääse syventymään yksittäisiin asioihin päiväkausiksi, mutta olet ja pysyt kärryillä, missä teknologioiden mahdollisuudet menevät ja miten voisimme niitä hyödyntää.
 • 

Osaat suunnitella kokonaisratkaisuja ja ymmärät miten hyödynnetäänt tehokkaasti valmiita alustoja, teknologioita, julkaisujärjestelmiä, frameworkeja, kirjastoja ja täsmäsovelluksia.
 • 

Tunnet ketterät kehitysmenetelmät ja osaat hallita monitahoisia verkkototeutuksia.
 • 

Saat erityisen paljon pointseja, jos tunnet jo valmiiksi pintaa syvemmältä WordPressin sielunelämää, mobiilisovelluskehityksen, modernit web-kehityksen teknologiat, ketterät kehitysmenetelmät ja -projektinhallintamallit.
 • 

Minkä tahansa uuden oppiminen on sinulle lähinnä hetkellinen suupala ja koet sen ennemmin positiivisena haasteena kuin jatkuvana taakkana.

Miksi juuri meille?

Harva Marketing on kasvava markkinoinnin palvelutalo, joka yhdistää myymälämarkkinoinnin, kasvokkain kohtaamiset, sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin mahdollisuudet. Harvan asiakaskuntaan kuuluvat lukuisat pienet ja keskikokoiset kotimaiset asiakkaat sekä useat kansainväliset suuryritykset ja brändit.

Harvalla on osaava 15 hengen huipputiimi Helsingissä ja Tampereella.

Tarjoamme työntekijöillemme kattavat edut:

 • Tiivis työyhteisö ja hyvät työkaverit
 • Toimisto tampereen ydinkeskustassa
 • Joustavat työajat
 • Vapaasti valittavat työvälineet
 • Mahdollisuus vaikuttaa liiketoiminna kehittämiseen ja toimintatapoihin
 • Palkitseva bonusmalli
 • Tuemme oman osaamisen kehittämistä verkkokursseilla ja pääsyllä alan tapahtumiin

Oletko valmis hakemaan?

Lähetä meille hakemus, jossa kerrot persoonallisesti itsestäsi sekä CV, joka kertoo, mihin osaamisesi perustuu. Hakemus tulee toimittaa 15.6. mennessä osoitteeseen tuotanto@harvamarketing.fi.

Aloitamme haastattelut heti, kun soveltuvia hakijoita löytyy.

Laita hakemus tulemaan, vaikka olisit omasta mielestäsi “vain melkein” perfect match. Tiedämme, että kukaan ei ole seppä syntyessään eikä edes vielä keski-ikäisenä, joten hyväksymme tosiasiat tässä mielessä.


Lisätietoa

Jätä kommentti