Web-ohjelmoija (x2)

Yritys
Finnish Net Solutions Oy
Paikkakunta
Espoo
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
11.6.2017

Rekry: Web-ohjelmoija Espooseen x 2

Finnish Net Solutions on 43 ohjelmistoalan ammattilaista työllistävä yritys. Toteuttamiamme sovelluksia hyödynnetään eläinlääkinnässä, terapia-aloilla ja useilla muilla erikoistoimialoilla. Asiakkaita meillä on useita satoja. Käytämme ketterän kehityksen menetelmiä ja työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liiketoimintamme on kasvavaa ja kannattavaa.
Tule kehittämään asiakkaidemme järjestelmiä

Nyt haemme kahta web-ohjelmoijaa vakituiseen työsuhteeseen Espoon toimistollemme. Tarjoamme haastavia tehtäviä selainkäyttöisten kansainvälisille markkinoille suunnatun Provet Cloud -tuotteen kehitystehtävien parissa. Lopullinen roolisi muovautuu ajan kuluessa vahvuuksiesi, osaamisesi ja mielenkiintosi mukaisesti.

Työntekijänämme pääset keskustelemaan myös asiakkaidemme kanssa, joten odotamme sinulta hyvää suullista ja kirjallista kommunikaatiokykyä sekä suomen kielen taitoa.

Odotamme sinulta:

harrastuneisuuden tai työtehtävien kautta hankittuja näyttöjä osaamisestasi
laatulähtöisyyttä, rauhallisuutta ja uteliaisuutta
luotettavuutta ja kykyä pitää kiinni sovituista asioista ja aikatauluista
Python-osaamista
versiohallintatyökalujen tuntemusta (esim. Git)
tietokantaosaamista
Linux-palvelimien toimintaperiaatteiden tuntemusta

Tarjoamme sinulle:

Finnish Net Solutions tarjoaa vakaan, mutta jatkuvasti kehittyvän ja kasvavan työympäristön. Työpaikkamme rento ilmapiiri tarjoaa oivalliset puitteet oman työn tekemiselle ja toivomme sinun viihtyvän meillä pitkään.

Pyrimme järjestämään työntekijöillemme mahdollisimman hyvät olosuhteen töiden tekemiseen. Esimerkiksi palkallinen päiväkävely yhdessä työkavereiden kanssa katkaisee mukavasti päivän ja kirkastaa ajatuksia.

Tuemme myös työhyvinvointia hyvällä työergonomialla (esim. sähköpöydät, vastamelukuulokkeet) ja tarjoamme tukea liikunnallisiin aktiviteetteihin.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus heti erillisen hakulinkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy viimeistään sunnuntaina 11.6.2017.

Jäikö joku asia askarruttamaan?

Vastauksia kysymyksiisi antaa meillä Olli Venemies, puh. 044 073 1192, olli.venemies@fns.fi.

Lisätietoa

Jätä kommentti