Web-ohjelmistokehittäjä

Yritys
Bitfactor Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Mobiilipalveluiden kehitys, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
16.4.2017

Bitfactor on digitaalisen liiketoiminnan ja ohjelmistokehityksen kokonaisvaltainen asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan menestymään.

Bitfactor syntyi ajatuksesta perustaa avoin ja ihmisläheinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen huippulaadukkaita digitaalisia palveluita ja työntekijöilleen parhaan työpaikan. Tiesimme alusta asti, että keskeiset päämäärämme – paras asiakaskokemus ja paras työpaikka – voivat toteutua vain yhtä aikaa. Toimintamme perustuu läpinäkyvään ja joustavaan yrityskulttuuriin, ei turhaan byrokratiaan tai nopeiden voittojen tavoitteluun. Itseohjautuva organisaatio, sekä luottamus ja arvostus työntekijöitämme kohtaan ovat menestyksemme ydin. Näiden periaatteiden ohjaamana Bitfactor on lyhyessä ajassa kasvanut kolmen hengen pienyrityksestä yli sadan ohjelmistoalan asiantuntijan yhteisöksi.

Bitfactorin nopea kasvu jatkuu, ja etsimmekin nyt ohjelmistokehittäjiä rakentamaan tulevaisuuden digitaalisia palveluita.

Etsimme modernit teknologiat (esim. HTML5, JavaScript, Java, Scala, Node.js, AWS, React, Angular, Ruby, Grails, Python) hallitsevia web-kehittäjiä monipuolisiin ohjelmistoprojekteihin. Teemme yhteistyötä niin kasvuyritysten kuin myös suurten kansainvälisten organisaatioiden kanssa, joten meillä monipuolinen ja kovatasoinen osaaminen pääsee oikeuksiinsa.

Tarjoamme sinulle paikan palkitussa kasvuyrityksessä, joka vie osaamisesi uudelle tasolle. Takaamme hyvän palkan, joustavat työajat ja innostavan työyhteisön, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä, mielenkiintoisia projekteja ja yhteisiä vapaa-ajan aktiviteetteja. Annamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittää sekä itseäsi että työyhteisöä, sillä meillä jokainen voi vaikuttaa omaan rooliinsa ja yrityksen suuntaan. Voit lukea lisää Bitfactorin kulttuurista ja Bitfactorista työpaikkana täältä:

https://www.ilmarinen.fi/uutishuone/arkisto/2016/bitfactor/

https://bitfactor.fi/fi/2016/06/14/kasvun-kulmakivet/

Jos kiinnostuit, laita viestiä osoitteeseen:
rekry(at)bitfactor.fi

tai soita Janne Tuomikoskelle 040 523 4263 tai Ilpo Rouholalle 050-4872920

Jätä kommentti