Web-koordinaattori

Yritys
Koulutuskeskus Salpaus
Paikkakunta
Lahti
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Verkkoviestintä
Viim. hakupvm
3.9.2017

Haemme Koulutuskeskus Salpauksen viestintä- ja markkinointipalveluihin vakituiseen palvelussuhteeseen 2.10.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan Web-koordinaattoria.

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee noin 16 000 nuorta ja aikuista. Vuonna 2017 toimintatuotot ovat noin 64 milj. euroa. Opettajia ja muuta henkilöstöä meillä on noin 650, joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, tekemisen iloon ja reiluun asenteeseen.

Keskeiset työtehtävät: Haluatko mukaan osaavien ammattilaisten joukkoomme? Hyvä, sillä tavoitteenamme on viedä monikanavaisuutemme uudelle tasolle, palvella sujuvammin mobiilissa ja tulla esille hakukoneissa isommin. Sivustouudistuksemme on loppusuoralla ja sen myötä päivitys- ja kehitystyö on sujuvaa ja mahdollistaa myynnin kasvattamiseen myös verkon avulla. Me etsimme joukkoomme Salpauksen www-sivujen pääkäyttäjää. Olet avainasemassa ja tärkein tehtäväsi on kehittää uusia sivujamme edelleen tukien tavoitteitamme. Olet keskeisessä roolissa myös organisaation intran jatkuvassa kehitystyössä. Vastaat ensisijaisesti www-sivujen sisältökokonaisuuksien sujuvasta toimivuudesta. Ymmärrät sisältöjen erilaiset käyttötarkoitukset ja kohderyhmät. Nykyaikaisen verkkomarkkinoinnin pääpiirteet ja parametrit ovat sinulle tuttuja. Otat työssäsi huomioon strategiat ja mittarit, huolehdit sivuston laadusta ja dataan perustuvasta analyysista. Ymmärrät tarvittav an määrän www-ohjelmointia. Vastaat yhdessä päivittäjien kanssa myös siitä, että sivusto on aina ajan tasalla. Ulospäin suuntautuvana persoonana kokeilet ja esittelet rohkeasti uusia ideoita. Pidät henkilöstölle sisäisiä koulutuksia ja jalkautat uusia verkkotoimintoja käytäntöön. Työskentelet osana markkinoinnin ja viestinnän tiimiä sekä monialaisen Koulutuskeskus Salpauksen asiantuntijaverkostoa.

Tarjoamme sinulle innovatiivisen työyhteisön ja tärkeän roolin Salpauksen markkinointiviestinnässä. Saat samalla mahdollisuuden oppia työssä, mukavat ja reilut työkaverit ja mausteeksi hyviä kokemuksia ja keskusteluja. Rekrytointiprosessimme on kaksivaiheinen. Kutsumme 6. ja 7.9. ensimmäiseen haastatteluun vahvimmat osaajat. Jälkimmäiseen haastatteluun osallistuvat saavat lisäksi tehtävän, jonka pääsevät esittelemään 20.9.2017.

Edellytettävä koulutus: Soveltuva korkeakoulututkinto tai alan perustutkinto ja vahvat näytöt työelämästä.

Edellytettävä osaaminen ja työkokemus: Edellytämme aiempaa kokemusta ja näyttöä käytettävyyteen perustuvan sekä data-analyysia hyödyntävän verkkosivuston kehittämisestä. WordPress, SharePoint, Google Analytics, Office-ohjelmat sekä Adobe Photoshop ovat sinulle entuudestaan tuttuja työkaluja ja sinulla on näyttöjä niistä. Lisäksi edellytämme hyvää suomenkielentaitoa ja kykyä tuottaa verkkoympäristöön sujuvaa tekstiä. Itsenäinen ja järjestelmällinen ote työhön ovat sujuvan arjen edellytyksiä. Seuraat jatkuvasti omaa alaa ja haluat kehittyä siinä.

Arvostettava osaaminen ja työkokemus: Tuntemus seuraavista asioista katsotaan eduksi: uutiskirjetyökalut, Lyyti, SiteImprove, Adobe Premiere, sosiaalisen median kanavat markkinointiviestinnän näkökulmasta (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, LinkedIn ja YouTube), www-ohjelmointi, www-sivujen graafinen suunnittelu, responsiivisten sivujen tuottaminen, käyttäjäystävällisen kokemuksen rakentaminen sekä käyttöliittymäsuunnittelu. Arvostamme työtehtävien hoitamisessa ennakkoluulottomuutta, ammatillista uteliaisuutta, vastuullista otetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Mutta tärkeintä meille ovat ihmiset itsessään.

Koeaika: 6 kk

Palkkauksen peruste: Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Palkkaus määräytyy em. sopimuksen ja Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymässä käytössä olevan tehtävien vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on toimittanut työhöntulotarkastuslausunnon terveydentilastaan.

Haku päättyy: 03.09.2017 klo 15:00

Lisätietoa

Jätä kommentti