Web Developer

Yritys
Kirnauskis 2.0
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
6.8.2012

Värväämme palvelukseen aikaansa seuraavan, avarakatseisen, huumorintajuisen ja taitavan digisankarin – tarkemmin sanottuna Web Developerin, joka tuottaa kauniita koodeja. Olisit tukena ja turvana meidän mukaville digipojille, ja yhdessä suunnittelijoiden kanssa toteuttaisit asiakkaidemme verkkokampanjat ja -sivut kisakuntoon.

Kaipaamamme sankari on timantin kova ammattilainen ja itsenäinen yksilö, joka tykkää tehdä töitä myös kimpassa. Työ vaatii myös teräksisiä hermoja, sillä välillä voi olla hektinen meno.

Superkoodarimme osaisi ainakin nämä:

HTML 5, CSS 3, Javascript (lisäksi yleisimmät kirjastot, mm. jQuery), kattava tuntemus yleisimmistä sisällönhallintajärjestelmistä (esim. Crasmanager, Drupal, ExpressionEngine, Joomla, WordPress), PHP, MySQL. Helpotat elämääsi sellaisilla näppärillä työkaluilla kuten LESS/SASS/Compass ja Github.

Tunnet modernin sivustokehityksen metkut, eli responsiivinen suunnittelu on sinulle arkipäivää.

Vastaavasti tarjoamme taitojesi mukaisen ja kilpailukykyisen korvauksen ajastasi ja mielenkiintoisia projekteja, joihin pääset itsekin vaikuttamaan sekä tietenkin ihastuttavaa lounasseuraa uusista työkavereistasi.

Jos uskot, että olet etsimämme, lähetä hakemuksesi CV:llä kuorutettuna palkkatoivomuksesi kera osoitteeseen jaakko@kirnauskis.com. Paikka täytetään heti, kun se oikea löytyy!

Lisätietoa

Kommentit

  1. Jykä says:

    Kuulostaa hyvältä! Eli haette Front-end gurua joka on myös Back-end sankari? Saanko tupla palkan myös?

Jätä kommentti