Web Developer

Yritys
Knowit Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-design, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
18.4.2017

Pohjoismaiden johtava viestintä- ja teknologiatoimisto Knowit Experience hakee nyt kokenutta Web Developeria tiimiinsä Helsingin Punavuoreen.

Oletko etsimämme henkilö?

-Sinulla on vähintään 5 vuotta kokemusta kaupallisista julkaisujärjestelmistä ja .NET –kehityksestä.
-Sinulla on vahva osaaminen verkkopalveluiden front-endien kehittämisestä (HTML, CSS, JavaScript).
-Sinulta löytyy kokemusta myös back-endien kehittämisestä.
-Tunnet moderneja frameworkeja sekä hallitset laadukkaat käyttäjälähtöiset ja responsiiviset toteutukset.
-Puhut ja kirjoitat sujuvasti englantia ja suomea.
-Olet tiimipelaaja ja nautit yhteistyöstä taitavan ja mukavan web-tiimimme kanssa.

Plussaa hakemuksessasi tuovat osaaminen verkkokaupoista, analytiikasta, SEO:sta ja mobiilikehityksestä, mutta tarvittaessa opit ne työssäsi. Oman osaamisen kehittäminen ja ylläpitäminen on sinulle peruslähtökohta kaikkeen tekemiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia projekteja mukavien asiakkaiden kanssa osana taitavaa ja kokenutta tiimiä. Kuulumme Knowit-konserniin, jonka 1 850 asiantuntijasta yli 500 toimii Knowit Experience liiketoiminta-alueella. Yhteistyö ja yhteiset asiakkaamme muiden pohjoismaisten toimistojemme kanssa tarjoavat sinulle mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin projekteihin sekä uusia uramahdollisuuksia.

Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta paikasta antaa Miikka Roth, Head of Development, miikka.roth(a)knowit.fi, puh. +358 40 501 2319.

Mukaan tiimiimme?
Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan. Hakuaika päättyy kun löydämme parhaat osaajat!

Knowit on konsulttiyritys, joka kiihtyvän digitalisaation aikakautena luo yksilöllistä arvoa asiakkaille tarjoamalla rajat ylittäviä ratkaisutoimituksia kolmella eri liiketoiminta-alueella, jotka ovat Experience, Insight ja Solutions. Knowit erottuu muista konsulttitoimistoista sillä, että yrityksessä yhdistyy suunnittelu- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja IT-osaaminen. Knowitilla työskentelee noin 1850 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Saksassa ja Virossa. Knowit AB (publ) on noteerattu Tukholman pörssin Pohjoismaisella listalla. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowitgroup.com

Lisätietoa

Jätä kommentti