Web Developer

Yritys
Bitfactor Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
Yli 5 000 € / kk
Viim. hakupvm
17.4.2017

Bitfactor on digitaalisen liiketoiminnan ja ohjelmistokehityksen kokonaisvaltainen asiantuntija, joka auttaa asiakkaitaan menestymään!
Bitfactor syntyi ajatuksesta perustaa avoin ja ihmisläheinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen huippulaadukkaita digitaalisia palveluita ja työntekijöilleen parhaan työpaikan. Tiesimme alusta asti, että keskeiset päämäärämme – paras asiakaskokemus ja paras työpaikka – voivat toteutua vain yhtä aikaa. Toimintamme perustuu läpinäkyvään ja joustavaan yrityskulttuuriin, ei turhaan byrokratiaan tai nopeiden voittojen tavoitteluun. Itseohjautuva organisaatio, sekä luottamus ja arvostus työntekijöitämme kohtaan ovat menestyksemme ydin. Näiden periaatteiden ohjaamana Bitfactor on lyhyessä ajassa kasvanut kolmen hengen pienyrityksestä yli sadan ohjelmistoalan asiantuntijan yhteisöksi.
Bitfactorin nopea kasvu jatkuu, ja etsimmekin nyt ohjelmistokehittäjiä rakentamaan tulevaisuuden digitaalisia palveluita Helsinkiin.

Etsimme modernit teknologiat (esim. HTML5, JavaScript, Java, Scala, React, Angular, Ruby, Grails, Python) hallitsevia web-kehittäjiä. Toivomme, että sinulla on jo vahvoja näyttöjä osaamisestasi, mutta Bitfactorilla asenne ratkaisee. Tarjoamme sinulle paikan palkitussa kasvuyrityksessä, joka vie osaamisesi uudelle tasolle.

Takaamme hyvän palkan, joustavat työajat ja innostavan työyhteisön, jossa panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin. Pääset osaksi asiantuntevaa tiimiä, mielenkiintoisia projekteja ja yhteisiä vapaa-ajan aktiviteetteja. Annamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittää sekä itseäsi että työyhteisöä, sillä meillä jokainen voi vaikuttaa omaan rooliinsa ja yrityksen suuntaan.

Voit lukea lisää Bitfactorin kulttuurista ja Bitfactorista työpaikkana täältä:

https://www.ilmarinen.fi/uutishuone/arkisto/2016/bitfactor/

https://bitfactor.fi/fi/2016/06/14/kasvun-kulmakivet/

Jos kiinnostuit, laita viestiä osoitteeseen:

rekry(at)bitfactor.fi

tai ota yhteyttä: Janne Tuomikoski p. 040-5234263, Ilpo Ruohola p. 050-4872920

Lisätietoa

Jätä kommentti