Visuaalinen suunnittelija

Yritys
Palmu
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
27.8.2017

Palmu on palvelumuotoilun pioneeri Suomessa. Kehitämme yritysten ja julkishallinnon toimijoiden kanssa asiakaskokemusta, liiketoimintaa, palvelukulttuuria ja -tuotantoa. Palvelumuotoiluosaamiselle on tällä hetkellä enemmän kysyntää kuin nykyisillä palmulaisilla mahdollisuuksia toteuttaa. Etsimme nyt kokenutta visuaalista suunnittelijaa tiimimme Helsinkiin.

Palmulaisena suhtaudut intohimoisesti maailman muuttamiseen palvelukehityksen avulla. Olet kiinnostunut erityisesti asiakkaalle (tarkoitamme asiakkaalla aina loppukäyttäjää) ja myös palveluntuottajalle syntyvästä arvosta. Haluat olla mukana suunnittelemassa palveluita, joilla on suurempi vaikutus ihmisten arkeen. Ja tehdä sen tyylillä, mutta rennosti.

Visuaalisen suunnittelijana toimit kokeneiden palvelumuotoilijoidemme työparina. Arjessa suunnittelet palveluiden identiteettejä, konseptien visualisointeja ja asiakkaiden silmille päätyviä käyttöliittymiä. Eniten suunnittelet digitaalisia käyttäjäkokemuksia, mutta intressiesi mukaan voit tehdä myös fyysisiin palveluihin liittyvää suunnittelua. Piilevillä taidoillasi voit täydentää rooliasi vapaasti. Tavoitteenamme on, että työskentelet 2-3 projektissa kerrallaan.

Tiimissäsi työskentelee yhteisen maalin eteen mm. palvelumuotoilun, käyttäjäkokemuksen, asiakasymmärryksen, analytiikan, ohjelmistokehityksen ja liiketoimintaa ymmärtävät asiantuntijat. Saat halutessasi sparrausta Palmun kokeneilta visuaalisilta suunnittelijoilta, kuten Villeltä tai Jyriltä.

TULEVINA KOLLEGOINASI ODOTAMME SINULTA

– Vankkaa kokemusta (5+ vuotta) vastaavista visuaalisen suunnittelun tehtävistä
– Näyttöjä visuaalisen osaamisesi tasosta (portfolio tai vastaava)
– Nöyryyttä luopua omista ideoista asiakasymmärryksen syvetessä
– Itsensä johtamisen taitoja, työjonon priorisointikykyä ja tilannetajua
– Rikastat ja haastat työyhteisöämme tuomalla mukanasi jonkin sinulle tärkeän asian tai näkökulman

Kysy lisää visuaalisen suunnittelijan työstä Jyriltä, puh. 050 576 9682 ja työskentelystä Palmulla Esalta keskiviikkoisin klo 13-15, puh. 040 772 3434, joko ennen juhannusta tai 1.8. jälkeen.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@palmu.fi.

SUOMEN ENSIMMÄINEN PALVELUMUOTOILUTOIMISTO PALMU SYNTYI VAPAUDESTA

Yhdeksän vuotta sitten lähdimme rakentamaan Suomen ensimmäistä palvelumuotoilutoimistoa – parasta mahdollista kasvualustaa intohimoisille suunnittelijoille. Yksi olennaisimmista lähtökohdistamme oli äärimmäisen korkean vapausasteen mahdollistaminen. Vapaus valita millaisia projekteja tekee. Vapaus hierarkiasta. Vapaus valita milloin lomailee. Vapaus valita omat työkalunsa.

Halusimme luoda työpaikan, johon on kiva tulla joka päivä. Siksi puhtaan substanssin lisäksi olemme pyrkineet löytämään tyyppejä, joiden kanssa koemme jakavamme samat arvot ja olevamme samalla aaltopituudella. Ennen kuin haet, tutustu Palmuun ja palmulaisten näkökulmiin blogistamme. Palmu yhdistyi Suomen johtavan digitaalisen liiketoiminnan yrityksen Solitan kanssa keväällä 2017. Yhdessä muodostamme uniikin toimijan, joka tulee muuttamaan maailmaa isosti tulevina vuosina.

PALMUN OVET OVAT AVOINNA – TIETOA REKRYTOINNISTA

Palmun ovet ovat nyt avoinna visuaaliselle suunnittelijalle, palvelukehityksen hankejohtajalle, palveluliiketoiminnan muotoilijoille ja palvelumuotoilijoille.

Rekrytointiprosessimme on sarja keskusteluita useiden eri palmulaisten kanssa, jolloin puolin ja toisin on mahdollisuus fiilistellä, onko match oikea ennen tärkeää päätöstämme.

Hakuaika avoimiin tehtäviin päättyy 27.8. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana. Ilmoitamme henkilökohtaisesti kaikille hakeneille viimeistään viikko hakuajan päättymisen jälkeen.

Lisätietoa

Jätä kommentti