Verkkomainonnan suunnittelija

Yritys
Paper Planes Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Verkkoviestintä
Viim. hakupvm
27.8.2017

Me Paper Planesissa teemme asiakkaillemme tuloksekasta digitaalista sisältömarkkinointia. Tärkeä osa työtämme on tehokas sisältöjen jakelu, mikä tarkoittaa lukijoiden ja liidien haalimista myös maksullisen mainonnan keinoin. Haemme nyt tiimiämme täydentämään idearikasta verkkomainonnan ammattilaista.

Meillä on kolme osaamisvaatimusta: sinun tulee hallita AdWords-mainonta, sosiaalisen median mainonta (Facebook, LinkedIn, Twitter ja Instagram) ja Google Analytics. Näiden lisäksi kaikenlainen ymmärrys digitaalisesta markkinoinnista on vain plussaa ja vaikuttaa siihen, millainen positiosi on aloittaessasi ja eritoten miltä se näyttää vuoden tai kahden päästä.

Olemme Google Partner -toimisto ja teemme asiakkaillemme AdWords-mainontaa osana tuloksekasta digimarkkinointia. Etsimämme henkilö hallitsee AdWordsin hyvin ja hänellä on palo optimoida ja löytää uusia ratkaisuja käsityöläisen rakkaudella. Koulutamme sinua AdWordsin syvimpiin saloihin, mutta lähtötasosi tulee olla jo hyvä.

Sosiaalisen median mainonnan osalta olet jo kokeillut tuloksekkaasti monenlaisia lähestymistapoja, mutta olet nöyrä jatkuvasti muuttuvan pelikentän ja työkalujen edessä. Työssäsi tulet tekemään varsinkin Facebook- ja LinkedIn-mainontaa.

Google Analytics on tärkein työkalusi ja osaat kysyä siltä oikeita kysymyksiä, jotta voit kehittää suunnittelemiasi toimenpiteitä edelleen. Raportointi ja datan visualisointi kuuluvat luonnollisesti toimenkuvaasi. Tärkeintä on kuitenkin kyetä näkemään numeroiden taakse ja ymmärtää, mitä olisi syytä tehdä.

Tehtävässä menestymistä edesauttaa growth hacking -mentaliteetti, laaja kiinnostuneisuus digimarkkinoinnista ja halu oppia jatkuvasti uutta.

Tykkäät tehdä töitä ihmisten kanssa ja esität näkemyksiäsi mielelläsi asiakkaille. Työpaikkana Paper Planes on rento ja työtoverisi ovat kokeneita ammattilaisia, joiden kanssa on helppo pallotella ideoita. Voit valita työskentelytapasi ja työkalusi vapaasti.

Voit kysyä tehtävästä sisältöstrategi Pasilta (+358 41 536 8955, pasi.pellikka@paperplanes.fi).

Haluaisimme kuulla sinusta lisää, joten täytä hakemuksesi sivustoltamme löytyvällä lomakkeella (http://www.paperplanes.fi/rekry-verkkomainonnan-suunnittelija/) ja liitä CV:si. Hakuaika päättyy 27.8. ja toivomme, että pääset aloittamaan mahdollisimman pian.

Lisätietoa

Jätä kommentti