UX Designer

Yritys
Studentwork
Paikkakunta
helsinki
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
22.9.2017

Etsimme asiakkaallemme Designeriä. Asiakkaamme on taloudellisesti vakaa, tunnettu ja kasvava IT-alan konsultointiyritys, jossa sinulla on mahdollisuus päästä osaksi kokenutta design-tiimiä, palvelemaan tunnettuja asiakkaita.

Tehtävässä pääset miettimään uusia digitaalisia palvelukonsepteja ja suunnittelemaan niitä myös käytännön tasolla asiakkaiden tulevaisuuden monikanavaisten digitaalisten palveluiden parissa. Meillä pääset toimimaan alkupään palvelukonseptoinneista aina palveluiden lanseeraukseen ja jatkokehittämiseen saakka. Sinun ei tarvitse olla valmistunut, mikäli sinulla on esittää soveltuvaa työkokemusta käyttäjäkeskeisen suunnittelun saralla. Voit olla uraasi aloitteleva tulevaisuuden talentti tai kokeneempi kehäkettu. Design-liiketoimintamme on kasvussa, ja tulemme palkkaamaan syksyn aikana useampia osaajia.

Edellytykset tehtävässä menestymiseen:

• Vähintään 1-2 vuoden kokemusta vastaavissa suunnittelutehtävissä
• Innokasta otetta ja kyvykkyyttä toimia asiakasprojekteissa tekemässä konseptisuunnittelua tai tarkemman tason suunnittelua
• Osaamista erilaisista käyttäjätutkimuksen ja -testauksen menetelmistä
• Kokemusta suunnittelu -workshopeista
• Kykyä sovittaa yhteen liiketoiminnan tarpeet, teknologiset mahdollisuudet sekä asiakaskokemukset
• Oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja

Tehtävä on neljän kuukauden määräaikaisuus vuokratyösuhteena Studentworkin kautta, minkä jälkeen on hyvä mahdollisuus keskustella jatkossa asiakasyrityksessä. Tehtävän aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimipaikkana Helsinki. Jos siis tunnistat itsesi tehtävän vaatimuksista, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 22.9.2017. Liitäthän hakemukseesi portfolion. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson p. +358 (0) 50 383 9295.

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Lisätietoa

Jätä kommentti