UX Designer

Yritys
Digia
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
2.4.2017

Haemme intohimoista käyttökokemuksen asiantuntijaa kasvavaan palvelumuotoilun ja konsultoinnin tiimiimme Helsinkiin! Haluatko tulla kehittämään Suomen merkittävimpien digitaalisten palveluiden käyttäjäkokemusta uudelle tasolle?

UX DESIGNER

Meillä toimit käyttöliittymäsuunnittelijana asiakasprojekteissa, joissa kehitetään ja luodaan uutta palvelukonseptia sähköisen asioinnin ja verkkopalveluiden alueella. Työskentelet osana ketterää toteutustiimiä varmistaen käyttöliittymän ja käyttökokemuksen laadukkaan toteutuksen projektin alusta loppuun saakka.

Päätehtäviisi kuuluvat käyttöliittymäkonseptointi ja -suunnittelu sekä ketterä iteratiivinen suunnittelu. Lisäksi työhösi voi kuulua käyttäjätutkimuksen ja käytettävyyden arvioinnin sekä käyttöliittymäprototypoinnin tehtäviä, riippuen osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteista. Jatkossa sinulla on mahdollisuus osallistua myös muihin vaihteleviin palvelumuotoilun asiakasprojekteihin.

Toivomme sinulta soveltuvaa aiempaa työkokemusta käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelusta sekä työnäyteportfoliota. Erityisesti katsomme eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta iteratiivisesta käyttökokemussuunnittelusta yhteistyössä suunnittelijoiden ja kehittäjien kanssa. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on halua kehittyä käyttökokemussuunnittelijana ja palvelumuotoilijana. Jaksat paneutua yksityiskohtiin ja viedä suunnitelmat pitkäjänteisesti loppuun saakka. Sinulla on aktiivinen ote asiakaskokemuksen kehittämiseen ja aitoa kiinnostusta digitaalisten palvelujen toimialaan ja palvelumuotoiluun. Työpisteesi sijaitsee Helsingissä asiakkaamme tiloissa.

Tarjoamme sinulle paikan omasta mielestämme Suomen mukavimmassa työpaikassa ja tiimissä. Saat kilpailukykyisen palkan sekä kokeneet, osaavat, huumorintajuiset ja kivat työkaverit. Pääset sopivasti haastaviin tehtäviin ja antamaan kädenjälkesi moniin Suomen merkittävimmistä hankkeista.

Hakuaika päättyy 2.4.2017. Lisätietoa tehtävästä antaa Susanna Härkönen, p. 0400 752 412 tai etunimi.sukunimi (at) digia.com. Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja liitä mukaan mahdolliset työnäytteesi.

Lisätietoa

Jätä kommentti