Tuotepäällikkö (online-palvelu)

Yritys
Duunitori Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
7.8.2017

Haluatko mukaan rakentamaan Suomen suurinta työnhakukonetta ja uudenaikaista rekrytointimediaa Duunitoria? Me rakennamme palvelumme itse ja olemme nyt laajentamassa kahden hengen tekkitiimiämme viiden hengen tuotekehitystiimiksi. Sinulla on mahdollisuus liittyä osaksi kasvavaa organisaatiotamme sekä vaikuttaa tulevaisuuden kokoonpanoon ja ratkaisuihin.

Etsimme tuotetiimiimme Tuotepäällikköä (Product Manager) johtamaan kehitysprojektejamme yhdessä tekkitiimimme kanssa. Pääset tekemään työtä dataintensiivisessä ympäristössä, jossa kehitetään laajasti käytettyä palvelua. Autat tekkitiimiämme tekemään oikeat asiat oikeassa järjestyksessä, jotta saavutamme palvelun käyttötavoitteet asiakkaidemme keskuudessa. Mittaat palvelumme käyttöä ja datan pohjalta priorisoit backlogiamme. Teet johdon kanssa läheistä yhteistyötä tuotekehitysaikataulumme ja tuotevisiomme parissa. Pidät Duunitorilaiset ajan tasalla palvelustamme.

Kyseessä on uusi positio, jossa pääset osaksi kasvavaa tiimiämme. Etsimme itseohjautuvaa tuotekehityksen ammattilaista, joka haluaa ratkaista rekrytointimarkkinoinnin haasteita. Odotamme korkeakoulutaustaa ja läpivietyjä tuotekehitysprojekteja, joissa on tehty yhteistyötä niin asiakkaiden, palvelumuotoilijoiden ja tekkikehittäjien kanssa. Olet ennen kaikkea analyyttinen ja järjestelmällinen, mutta uskallat ottaa myös näkemystä.

Emme aio lisätä tähän stereotyyppisiä lätinöitä modernista työympäristöstä, nuorekkaasta tiimistä tai eteenpäin pyrkivästä organisaatiosta. Sen sijaan kannustamme sinua lukemaan itse lisää Duunitorista ja tekemään johtopäätökset siitä miten tuotetiimimme toimii, millaista on Duunitorilla tai kuinka kuukausi Duunitorilla tekee jedikokelaan. Olemme rekrytoimassa myös Ohjelmistokehittäjää tuotetiimiimme.

Odotamme hakemustasi saapuvaksi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaina 7.8.2017. Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, vastaa Martti (martti@duunitori.fi / +358 50 413 7667) tai Heta (heta@duunitori.fi / +358 40 759 7794) kysymyksiisi mielellään. Hakea voit oman hakusysteemimme kautta alla olevasta linkistä (CV:ksi kelpaa hyvin myös LinkedIn; laita osoite hakutekstiin). Tule rakentamaan markkinapaikkaa jolla on merkitystä!

Katso myös muut Duunitorin avoinna olevat tehtävät ja tsekkaa millaista meininki toimistollamme on.

Duunitori on digitaaliseen rekrytointimarkkinointiin erikoistunut viestintä- ja mainostoimisto sekä rekrytointimedia, joka kehittää Suomen liikennöidyintä työelämämediaa ja rekrytointipalvelua. Palveluitamme käyttää yli 200 asiakasta mukaan lukien mm. Elisa, Kesko, Lidl, Accenture ja sivustollamme selataan yli 200 000 sivua joka päivä.

Lisätietoa

Jätä kommentti