Tekninen sisällöntuottaja (verkkokaupan markkinointiin)

Yritys
SGN Group Oy
Paikkakunta
Vantaa
Tyyppi
Verkkokauppa-asiantuntijat, Web-design, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.5.2017

Haemme

TEKNISTÄ SISÄLLÖNTUOTTAJAA

Hobby Hallin verkkokaupan markkinointiin. Tehtävä on vakituinen sekä kokoaikainen ja työt voi aloittaa välittömästi.

Työhösi kuuluu Hobby Hallin verkkokaupan sisältöjen sekä sähköisten markkinointiviestien, kuten uutiskirjeiden ja bannereiden teknistä tuottamista sekä kehittämistä. Markkinointiosaston Magento-pääkäyttäjänä työ sisältää myös järjestelmäongelmien ratkaisua sekä uusien järjestelmäominaisuuksien testausta. Ymmärrät, miten eri tietojärjestelmät liittyvät toisiinsa ja keskustelevat keskenään. Teknisenä sisällöntuottajana työskentelet tiiviisti web-graafikoiden kanssa.

Työssä menestyminen edellyttää vahvaa HTML, JavaScript ja CSS3 -kielten osaamista. Hallitset sujuvasti Adobe CC -ohjelmat. Katsomme eduksi Magento-verkkokauppa-alustan tuntemuksen. Odotamme sinulta myös vahvaa digitaalisen markkinoinnin osaamista ja erityisesti innostunutta asennetta sekä kiinnostusta olla mukana kehittämässä uudistuvaa Hobby Hallia.

Seuraat alan kehitystä ja näet tekniikan tuomat mahdollisuudet verkkomarkkinoinnissa. Olet ripeäotteinen tiimityöskentelijä, mutta kykenet myös itsenäiseen työhön niin luovissa tilanteissa kuin rutiininomaisissa tehtävissä. Sinulla on esimerkiksi IT-alan tradenomin tai media-alan koulutus.

Meiltä saat monipuolisen, haastavan ja innostavan työtehtävän, joka suo mahdollisuuden kasvattaa ja syventää osaamistasi. Tueksesi saat sitoutuneen, motivoituneen ja auttavaisen työyhteisön, joka haluaa yhdessä onnistua ja menestyä.

Lisätietoja antaa Head of eCommerce, Miikka T. Marttila, sähköpostitse miikka.marttila@sgn.fi tai puhelimitse 044 5850 208.

Kiinnostuitko? Ota haaste vastaan ja hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus joko Monsterissa tai maanantaista 15.5. alkaen osoitteessa http://www.sgn.fi/fi/meille-toihin/. Etenemme haastatteluiden kanssa mahdollisesti jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa

Jätä kommentti