Tekninen media-asiantuntija

Yritys
Alma Media Suomi Oy
Paikkakunta
Helsinki tai Tampere
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
22.8.2017

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat mm. Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media luo kasvua yhdessä, tänään ja huomenna.

Tule osaksi edelläkävijöiden joukkoa sekä kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä! Oletko etsimämme TEKNINEN MEDIA-ASIANTUNTIJA

Työssäsi kehität digimainonnan teknisiä ratkaisuja yhteistyössä Alman eri yksiköiden kanssa, pääset rakentamaan integraatioita järjestelmien välille ja ottamaan käyttöön uusia järjestelmiä. Päiväsi eivät täyty pelkästä skriptin kirjoittamisesta, vaan työtehtäviin liittyy myös paljon valvontaa ja asioiden eteenpäin vientiä yhdessä kumppaneiden kanssa.

Olet taustaltasi esimerkiksi web-kehittäjä tai jo valmis digimainonnan tekniikan ammattilainen. Tunnet modernit web-tekniikat ja osaat hyödyntää niitä. Olet kiinnostunut digimainonnasta, datasta ja sen tuomista uusista mahdollisuuksista. Uskallat kyseenalaistaa ja osaat tuoda mielipiteesi ilmi rakentavasti. Saat suurta mielihyvää ongelmien ratkomisesta ja tehtävien valmiiksi saattamisesta. Et anna periksi ja pystyt toimimaan tehokkaasti myös nopeasti muuttuvissa työtilanteissa. Ennen kaikkea toivomme, että olet halukas kehittämään itseäsi ja työtäsi, jota teet.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta ymmärrystä digitaalisesta liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä. Olet utelias etsimään uutta, uskallat kokeilla ja viedä ideoita rohkeasti eteenpäin. Teet menestyksekkäästi tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa suomeksi ja englanniksi. Mikäli tunnet mainonnanjakelujärjestelmiä, DMP-teknologioita tai ohjelmallista ostamista, on se eduksesi, mutta nämä eivät kuitenkaan ole välttämättömiä vaatimuksia, mikäli olet nopea ja innokas oppimaan.

Toivomme, että hallitset ainakin osan seuraavista Javascript
HTML/CSS
Node.js
API-rajapinnat
Verkkosivustojen kehittäminen ja julkaisualustat
Täginhallintajärjestelmät

Tarjoamme vakituisen, mielenkiintoisen ja haastavan työn nopeatempoisessa ympäristössä sekä monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja asiantuntemuksen vahvistamiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen ja innostunut digitaalisen mainonnan kehitystiimi. Voit itse valita sijaitseeko työpisteesi Tampereella Liikekeskus Siperiassa vai Helsingissä Alma-talossa Töölönlahdella.

Lisätietoja antaa 7.8. alkaen Digimainonnan kehityksen johtaja Johanna Vartiainen, johanna.vartiainen@almamedia.fi

Jos tunnistit itsesi sopivaksi tekijäksi tehtävään, täytä hakulomake ja liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi osoitteessa rekry.almamedia.fi 22.8.2017 mennessä.

Lue lisää Alma Mediasta: https://almamedia.fi #almaspirit #rohkeuskasvaa

Tutustu Alma Mediaan myös devaajan näkökulmasta: https://devaaja.almamedia.fi/

Lisätietoa

Jätä kommentti