Sovelluskehittäjä (Front-end)

Yritys
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
27.8.2017

Tyyppi: Kokoaikainen, vakituinen
Toivottu tausta: Opintojen loppuvaihe – valmistunut
Työaika: 38h/vko
Toivottu aloitus: ASAP, sovittavissa
Sijainti: Kirkkokatu 1, 00170 Helsinki
Haku DL: sunnuntaina 27.8.

Salaxy tekee palkan maksamisen ja työn ostamisen yhtä helpoksi ja yksinkertaiseksi yrityksille kuin minkä tahansa tavaran ostaminen verkkokaupasta. Työn tekemisen tavat muuttuvat yhä moninaisemmaksi, joten yritykset ja yrittäjät tarvitsevat myös palkanmaksuun joustavampia, digitaalisia ratkaisuja.

Salaxy tarjoaa täysin pilvipalvelupohjaisen ja avoimiin rajapintoihin perustuvan alustan, jonka pankit, mediatalot, työnvälitysfirmat tai mitkä tahansa työn kohtaantopalvelut voivat tuoda osaksi omaa palveluaan. Salaxy hoitaa automatisoidusti kaikki palkanlaskuun liittyvät prosessit ja tarjoaa kattavaa asiakaspalvelua sekä kuluttajille että kumppaneille. Lue lisää toteuttamistamme projekteista: http://www.salaxy.com/our-customers/.

Haemme rentoon ja osaavaan noin kymmenhenkiseen tiimiimme vahvistukseksi lahjakasta Front end -sovelluskehittäjää. Tulet työskentelemään mielenkiintoisen pilvipalvelun parissa viimeisintä teknologiaa hyödyntäen, tehtävänäsi mm. toteuttaa osana kehitystiimiä käyttöliittymien integraatioprojekteja kumppaneillemme. Alustana käytämme ”state-of-the-art” REST / web services -pilvipalvelua, joka on toteutettu Facebook-tasoisesti skaalautuvaksi ja joka toimii pankkitason tietoturvalla, kaikkien ohjelmistotaiteen sääntöjen mukaan. Lue lisää: https://developers.salaxy.com/#/. Pääset myös oppimaan paljon maailmanluokan pilvipalveluiden toteutuksesta, sillä tuotekehitystiimimme koostuu alan huippuosaajista Suomessa. Käy tutustumassa tiimiin osoitteessa: http://www.salaxy.com/about-us/.

Toivomme sinulla olevan jo jonkin verran aiempaa työkokemusta ohjelmoinnista. Tehtävässä tarjoutuu urasi alkuvaiheeseen mahtava tilaisuus oppia kokeneilta ja asiantuntevilta kollegoiltasi. Mikäli sinulle on karttunut jo enemmän kokemusta, pääset näkemykseksi mukaan myös joustavasti vaikuttamaan siihen, mitä työkaluja käytämme. Teknisen osaamisesi lisäksi toivomme sinun olevan rento ja luotettava tiimipelaaja. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta, suunnitelmallisuutta ja tarkkuutta sekä vastuuntuntoista suhtautumista työhösi.

Odotamme:

• JavaScript ohjelmointikokemusta, sekä jonkin frameworkin tuntemista. Angular-osaaminen on eduksi, mutta voit olla käyttänyt myös esimerkiksi React tai Node -frameworkkeja.
• Yhteistyökykyistä ja itseohjautuvaa työotetta

Eduksi luemme:

• HTML5 ja CSS -osaamisen
• Tuntemuksen avoimista rajapinnoista (API)
• Kokemuksen tietoturvasovellusten kanssa toimimisesta
• Tuntemuksen pilvipalveluympäristöistä

Tarjoamme:

• Rennon ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin
• Joustavat työajat
• Läpinäkyvän ja matalahierakkisen organisaation
• Viihtyisät työtilat Helsingin keskustassa Kruununhaassa

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja lyhyt hakemus, jossa kerrot osaamisestasi ja motivaatiostasi PDF-muodossa täällä: https://apply.atalent.fi/salaxy-sovelluskehittaja-front-end-8-2017 viimeistään sunnuntaina 27.8.2017. Kerrothan hakemuksessasi myös aikaisimman mahdollisen aloituspäivän, sekä palkkatoiveesi. Jos sinulla on GitHub-profiili tai vastaavaa näyttöä projekteistasi, mainitsethan linkin profiiliisi hakemuksessa.

Tutustu Salaxyyn tarkemmin osoitteessa www.salaxy.com. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä ke 16.8., pe 18.8., ke 23.8. tai pe 25.8. klo 10-12 välisenä aikana Jukka Kiiskiseltä (+358 50 571 7551, jukka.kiiskinen(ät)salaxy.com). Hakuprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Laura Isosomppi (+358 44 557 7737, laura.isosomppi(ät)atalent.fi).

Lisätietoa

Jätä kommentti