Sisältösuunnittelija

Yritys
Paper Planes Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkoviestintä
Viim. hakupvm
27.8.2017

Sisältösuunnittelija saattaa hyvinkin olla sisältötoimiston tärkein työntekijä, sillä omalla työlläsi mahdollistat kaikkien muiden työn. Osoitat strategille, että hänen strategiansa toimii tai vaatii muokkauksia, suunnittelet näyttäviä toteutuksia graafisten suunnittelijoiden kanssa, briiffaat kirjoitustehtäviä sisällöntuottajille ja ennen kaikkea mahdollistat asiakkaan tuloksekkaan markkinoinnin.

Sisältösuunnittelijana tehtäviisi kuuluu luonnollisesti sisältöaiheiden ideoiminen yksin tai yhdessä tiimin kanssa, asiakkuuden koosta riippuen. Tyypillisesti ideat ponnistavat Paper Planesin luomasta sisältöstrategiasta, joiden valmisteluun pääset kokemuksen karttuessa mukaan. Kun ideat ovat kasassa, käyt ne läpi asiakkaan kanssa ja organisoit ideoiden toteutukset. Välillä kirjoitat itse, välillä briiffaat muita kirjoittajia.

blogikuva_kaavio_rekry_646px

Tärkeimmät vaatimukset:

– Into: sinua kiinnostaa vähän kaikki, joten perehdyt mielelläsi uusiin toimialoihin, tuotteisiin ja palveluihin
– Empatia: osaat heittäytyä asiakkaiden asiakkaiden kenkiin, sillä emme tee sisältöä itsellemme
– Järjestelmällisyys: osaat organisoida omaa ja muiden työtä
– Kielitaito: kirjoitat ja puhut sujuvasti ainakin suomea ja englantia

Lisäksi ymmärrät, miten digitaalinen markkinointi ja erityisesti sisältömarkkinointi toimii. Ymmärryksesi pohjautuu konkreettiseen, ainakin parin vuoden kokemukseen markkinoinnin tai viestinnän alalta. Mikäli sinulla on kokemusta verkkopalveluiden suunnittelusta, pääset varmasti myös hyödyntämään esim. informaatioarkkitehtuuri- tai konseptointiosaamistasi.

Paper Planes on 14 hengen toimisto, joka keskittyy sisältömarkkinointiin, inbound-markkinointiin ja verkkopalveluiden kehittämiseen. Olemassaolomme tarkoitus on luoda asiakkaidemme markkinoinnille 10 kertaa verrokkeja parempia tuloksia yhdistämällä analyyttinen ymmärrys sekä strateginen ja luova oivallus.

Mielellämme runoilisimme pitkästikin siitä, miten mainio työpaikka Paper Planes on. Helpoin tapa muodostaa oma mielipide on kuitenkin kysyä suoraan yleisistä asioista toimitusjohtaja Villeltä (+358 50 348 9297, ville.pelttari@paperplanes.fi) tai työn yksityiskohtaisesta sisällöstä sisältöstrategi Jaakolta (+358 40 553 4809, jaakko.soudunsaari@paperplanes.fi). Mikäli kysyttävää ei tässä vaiheessa ole, hae paikkaa sivustoltamme löytyvällä lomakkeella (http://www.paperplanes.fi/rekry-sisaltosuunnittelija/).

Hakuaika päättyy 27.8. ja toivomme, että pääset aloittamaan mahdollisimman pian.

Lisätietoa

Jätä kommentti