Service Design Lead

Yritys
Sangre Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Web-design, Web-projektien johtaminen
Viim. hakupvm
16.4.2017

Haemme joukkoomme UX/Service Design Leadia. Käytännössä työsi on olla asiakkaillemme ulkoistettu Chief Digital Officer. Scrumtermein puhuisimme Product Ownerista. Paljon englanninkielisiä sanoja, ja silti niiden takaa löytyy myös aitoa asiaa. Tässä työssä sinulla tulee olla jo kunnolla kokemusta digitaalisten palveluiden suunnittelusta asiakkaille. Taustasi voi olla ohjelmoinnissa, sisällössä, markkinoinnissa, palvelumuotoilussa tai designissa.

Me hoidamme asiakkaidemme digitaalisten palveluiden kokonaisuutta. Tämä saattaa tarkoittaa kaikkea yksinkertaisesta verkkosivusta järjestelmäintegraatioihin, ERP-käytettävyyssuunnitteluun, markkinointiautomaatioon tai bisneskriittiseen mobiiliratkaisuun.

Kaikelle tekemiselle yhteinen nimittäjä on asiakkaidemme digitaalisten palveluiden kokonaisuuden suunnittelu liiketoiminnallisesti kestävästä näkökulmasta. Käytännössä tämä tarkoittaa lähes aina käyttäjän näkökulman omaksumista.

Vastuullasi on myös asiakaskohtaisen työryhmäsi vetäminen ja työtapojen ja projektien suunnittelu. Me teemme pääsääntöisesti ryhmätöitä omalla toimistollamme. Sinun paikkasi löytyy Helsingistä Annankadulta mukavasta ympäristöstä.

Mitä toivoisimme sinulta?

– Sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä alalta.
– Olet tolkun ihminen, joka kykenee erottamaan olennaisen epäolennaisesta.
– Ymmärrät tekemisen liiketoiminnallisen näkökulman. Kukaan ei osta meiltä ohjelmointia tai suunnittelua. Asiakkaamme tahtovat mitattavia tuloksia.
– Olet aikaansaava, proaktiivinen, utelias ja seuraat yhteistä alaamme intohimosta, et velvollisuudentunnosta.
– Kirjoitat ja puhut englantia ja suomea sujuvasti – joukkomme on kansainvälinen ja sisäinen työkielemme englanti. Pääosan työstäsi teet kuitenkin suomeksi.
– Kommunikointi ihmisten kanssa on sinulle helppoa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla ekstrovertti. Juuri kukaan muukaan meistä ei ole.
– Meillä pääset tekemään työtä joukossa, joka suhtautuu tekemiseensä yhtä intohimoisesti kuin sinäkin. Periaatteemme on auttaa kaikkia Sangrelaisia kehittymään niin hyviksi kuin suinkin mahdollista.

Jos tämä kuulostaa sinulta, kuulemme mielellämme lisää. Lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen rekryhelsinki@sangre.fi ja kerro miksi olisit meille hyvä valinta. Laita sähköpostin otsikoksi UX/Service Design Lead. Linkki Linkedin -profiiliisi tai muu näyttö osaamisestasi on plussaa.

Lisätietoa

Jätä kommentti