Ratkaisukonsultti

Yritys
Helsingin yliopisto
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Web-projektien johtaminen
Palkkataso
4 000–5 000 € / kk
Viim. hakupvm
4.9.2017

Helsingin yliopisto on Suomen suurin monitieteinen yliopisto, joka toimii pääkaupunkiseudulla neljällä kampuksella ja lisäksi useilla paikkakunnilla ympäri Suomen. Yliopiston henkilöstömäärä on 7600 mihin kuuluu sekä opetus- ja tutkimushenkilöstöä, että muissa tehtävissä toimivia asiantuntijoita.

Helsingin yliopiston Tietotekniikkakeskus on yli 200 ihmisen asiantuntijaorganisaatio. Vastaamme yliopiston kansainvälisen tason IT-infrastruktuurin ja -palveluiden kehittämisestä ja ylläpidosta yliopiston opetuksen ja huippututkimuksen tarpeisiin.

Haemme tietotekniikkakeskuksen projektitoimintaryhmään

TIETOJÄRJESTELMÄPROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ (ratkaisukonsultointi)

vakituiseen työsuhteeseen 2.10.2017 lukien tai sopimuksen mukaan.

Ratkaisukonsultointitehtävissä toimivana tietojärjestelmäprojektipäällikkönä pääset päivittäisessä työssäsi ratkomaan konkreettisesti yliopiston tutkijoiden ja muiden työntekijöiden monimutkaisia it-tarpeita, joihin yliopiston normaalit it-palvelut eivät suoraan sovellu. Tehtävät ovat tyypillisesti yksikön it-järjestelmiin tai tutkimuksen digitaalisiin tarpeisiin liittyviä. Ratkaisukonsultti etsii niihin joko nopean ratkaisun käyttäen luovasti saatavilla olevia palveluita tai tarvittaessa ohjaamalla ratkaisun toteutuksen koodausprojektiksi tai muiden vastaavien tahojen toteutettavaksi. Koska yksittäiset konsultointitehtävät ovat lyhyitä, pääset näkemään laajasti yliopiston toiminnan koko kirjon eri tutkimusaloista ja työskentely-ympäristöistä alkaen.

Asiakasta tyydyttävän toteutuskelpoisen ratkaisun löytymisen lisäksi ratkaisukonsultoinnissa ovat tärkeää ratkaisun reunaehdot eli esimerkiksi tietoturvallisuus ja ylläpidettävyys. Tietotekniikkakeskuksen asiantuntijaorganisaatio toimii koko ajan ratkaisukonsultin taustatukena ja tarvittaessa ratkaisukonsultti muodostaa asiantuntijoista tilapäisen tiimin ratkaisun nopeaa toteutusta varten.

Lisää tehtävänkuvasta ja hakemastamme profiilista kertoo online-kysely, jossa voit halutessasi tehdä testin yhteensopivuudestasi ratkaisukonsultiksi: https://ratkaisukonsultti.it.helsinki.fi. Kyselyn tulokset ovat anonyymejä eikä niitä sovelleta paikan täyttämisessä.

Tehtävässä menestymiseen vaaditaan aktiivista ja omatoimista otetta, kiinnostusta teknologioihin ja kykyä hyödyntää niitä yliopiston toiminnassa. Edellytämme erinomaisia yhteistyö-, koordinointi- ja fasilitointitaitoja sekä asiakaskeskeistä otetta palveluiden kehittämiseen. Odotamme hakijalta työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hyvän pohjan tehtävään antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävässä tarvitaan myös erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuusluokkaan 10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa. Kokonaispalkka sijoittuu 3 614 – 4 208 euroon kuukaudessa. Työsopimus solmitaan 4 kuukauden koeajalla.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta Hae paikkaa-linkistä viimeistään 11.9.2017. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat hakevat tehtävää SAP HR-portaalissa.

Lisätietoja antavat Tietotekniikkaratkaisut-yksikön päällikkö Teo Kirkinen, teo.kirkinen@helsinki.fi, 050 050 2808, sekä Projektitoimintaryhmän vetäjä Maikki Sykäri, maikki.sykari@helsinki.fi, 050 430 9125.

Hae viimeistään 04.09.2017

Hae paik­kaa

https://rekry.helsinki.fi/sap/bc/erecruiting/posting_apply?param=cG9zdF9pbnN0X2d1aWQ9MTA2MDRCOTkyN0M4MUVEN0EwRTUzMjk4QTgzMTlEMkMmY2FuZF90eXBlPQ%3D%3D&sap-client=300&BspClient=300&BspLanguage=FI&sap-language=FI

Haku päät­tyy

maanantai, syyskuu 4, 2017

Lisätietoa

Jätä kommentti