Python Developer

Yritys
Anders Innovations Oy
Paikkakunta
Turku, Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
5.6.2017

Kiinnostaako dejaavan pesti Suomen kovimmassa Python-talossa, yhdessä Suomen parhaimmista työpaikoista?

Andersin vauhdikas kasvu jatkuu ja haemmekin nyt joukkoomme innostuneita Python-kehittäjiä tiimiemme vahvistamiseksi Helsinkiin ja Turkuun. Meillä pääset mukaan moniin erikokoisiin hankkeisiin, jotka parantavat yritysten kilpailukykyä ja tuovat sadoille tuhansille suomalaisille helpotusta sähköiseen asiointiin.

Miksi hakea Andersille?

Sijoittumisemme Suomen parhaiden työpaikkojen kärkijoukkoon kertoo suhtautumisestamme henkilöstöömme. Tuemme kehittymistäsi monin tavoin ja saat itsellesi henkilökohtaisen mentorin, joka tukee kasvuasi työyhteisön jäsenenä. Voit sisäisten ja ulkoisten koulutusten lisäksi myös hypätä mukaan harrastetoimintaan, sillä meille työn ulkopuolinen yhteinen tekeminen on tärkeä osa Andersin kulttuuria.

Etuvalikoimamme on kattava ja työvälineet valitset toki oman makusi mukaan. Pidämme yllä Anders- henkeä järjestämällä säännöllisesti yhteisiä aamiaisia, infotilaisuuksia ja afterwork istuntoja sekä osallistumalla erilaisiin joukkuepeleihin muiden yritysten kanssa.

Teemme työmme ylpeydellä ja ammattitaidolla, asiakkaan ollessa meille se tärkein kumppani. Modernit teknologiat ovat osa arkeamme ja pääset aktiivisesti kehittämään yrityksen toimintoja omalla tärkeällä panoksellasi. Meillä pääset tarvittaessa kouluttautumaan uusiin teknologioihin. Balanssi työn ja vapaa-ajan välillä on meille tärkeä asia yksilön hyvinvoinnin takaamiseksi.

Mitä toivomme sinulta?

Olet kokenut ohjelmoija ja sinulla on kokemusta Web-kehitykseen soveltuvista ympäristöistä, kuten Django, Flask tai Ruby on Rails tai joku muu yleisesti käytetty framework, etkä pelkää tulla Andersille koodaamaan Pythonia. Rakastat eleganttia koodia, jota on helppo ylläpitää ja jatkokehittää. Tunnet lisäksi JavaScriptin ja sen uudet tuulet kuin omat taskusi (tai paremminkin), etkä kavahda CSS:n tai HTML:n kirjoittamista. LESS, SASS, jQuery ja ES6 ovat kaikki sinulle tuttuja sanoja, ja olet käyttänyt Reactia, Angularia, Knockoutia, Emberiä tai muuta vastaavaa kirjastoa. Nautit myös hyvin ja huolella testatusta koodista ja kehität ohjelmistoja ketterästi vaikka unissasi.

Avainsanoja: Python, Django, React, JavaScript, Angular, CSS, HTML

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi viimeistään maanantaina 5.6.2017 alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana, joten ole nopea niin voit saada itsellesi unelmiesi työpaikan ja mahtavat työkaverit jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoa

Jätä kommentti